Kissaihmisen unelmalahja? Japanilainen keksintö saa tuoksumaan kissalta

Japanilainen yritys loi hajuveden, joka saa kaikki paikat tuoksumaan kissalta. 

Kissoja rakastavat ihmiset pitävät usein näiden eläinten tuoksua taivaallisena. Erityisesti kissan pään ja selän tuoksua on verrattu jopa vastapaistettuun leipään. 

Japanilainen yritys Felissimo huomasi tuoksun suosion, ja päätti ryhtyä toteuttamaan jotain aivan uutta. Monen kuukauden työn tuloksena syntyi kissantuoksuinen spray, jonka avulla kissantuoksua saa helposti levitettyä mihin tahansa. 

Kissan tuoksua vähällä vaivalla

Yrityksen työntekijöiltä kesti neljä kuukautta ennen kuin täydellinen kissantuoksu löytyi. Työntekijät haistelivat satoja kissoja, ja yrittivät kopioida näiden tuoksua hajuveteen. Tuoksutestausta tehtiin Japanissa erityisen suosituissa kissakahviloissa. 

Yrityksen mukaan tuotetta voi suihkuttaa niin sänkyyn, vaatteisiin kuin pehmoleluihinkin. Tämän tuotteen avulla saat kodistasi nopeasti ja helposti kissan tuoksuisen.

Tuoksu maksaa noin kymmenen dollaria, ja sen mukaan saa ostaa myös käsivoidetta. Käsivoide ei kuitenkaan tuoksu kissalle, mutta voi tehdä käsistäsi yhtä pehmeät kuin kissan tassut.

Kuten moni tietää, kaikki kissat eivät tuoksu yhtä hyvällä. Ei kuitenkaan kannata olla huolissaan, sillä tuoksuun on luonnollisesti kopioitu vain hyvältä tuoksuvien kissojen hajua. 

Lähde: Inquisitr

Lue myös:

    Uusimmat