- hirven lihaa - kirjolohen mätiä - prk sardiineja - 2 banaania - maapähkinöitä
Aki Wahlmanin ja Kirsi Almin menu:
Tomaattipizzella ja sardiineja
pohja:
2 dl vehnäjauhoja 1/2 dl oliiviöljyä 1 dl vettä
Sekoita kaikki ainekset ja paista uunissa 200 c:ssa 5 min.
täyte:
5 basilikan lehteä 4 tomaattia 2 valkosipulin kynttä 3 rkl oliiviöljyä 1 dl valkoviiniä
Valmista täyte kiehauttamalla ainekset. Lisää valmiin pizzapohjan päälle ennen uuniin laittoa.
Tomaattikeitto
4 tomaattia 2 valkosipulin kynttä 2 dl valkoviiniä 2 dl vettä 1 dl jugurttia
Keitä 10 min, soseuta ja tarjoile.
Hirvenselykset pähkinätahnalla
200 g hirven paistia 50 g pähkinöitä 2 oksaa persiljaa 20 g voita
Ruskista nuijitut palat ja laita pintaan leikatut pähkinät, yrttisilppu ja voinokare.
Banaanipannari
banaani 1 rkl hunajaa 1 rkl pähkinöitä 30 g voita 3 dl lettutaikinaa
Paista banaanipalat voissa. Lisää pähkinät ja hunaja. Lisää lettutaikina ja paista pannulla kypsäksi.