Kirsi Almin kassi:

- hirven lihaa - kirjolohen mätiä - prk sardiineja - 2 banaania - maapähkinöitä

Aki Wahlmanin ja Kirsi Almin menu:

Tomaattipizzella ja sardiineja

pohja:

2 dl vehnäjauhoja 1/2 dl oliiviöljyä 1 dl vettä

Sekoita kaikki ainekset ja paista uunissa 200 c:ssa 5 min.

täyte:

5 basilikan lehteä 4 tomaattia 2 valkosipulin kynttä 3 rkl oliiviöljyä 1 dl valkoviiniä

Valmista täyte kiehauttamalla ainekset. Lisää valmiin pizzapohjan päälle ennen uuniin laittoa.

Tomaattikeitto

4 tomaattia 2 valkosipulin kynttä 2 dl valkoviiniä 2 dl vettä 1 dl jugurttia

Keitä 10 min, soseuta ja tarjoile.

Hirvenselykset pähkinätahnalla

200 g hirven paistia 50 g pähkinöitä 2 oksaa persiljaa 20 g voita

Ruskista nuijitut palat ja laita pintaan leikatut pähkinät, yrttisilppu ja voinokare.

Banaanipannari

banaani 1 rkl hunajaa 1 rkl pähkinöitä 30 g voita 3 dl lettutaikinaa

Paista banaanipalat voissa. Lisää pähkinät ja hunaja. Lisää lettutaikina ja paista pannulla kypsäksi.

Lue myös:

    Uusimmat