Mainos

Kirkas NIVEA-huultenrajauskynä sopii kaikkien huulipunien kanssa

NIVEA Stay On Lip Liner -huultenrajauskynien sarja kasvaa kolmella uudella sävyllä.Läpinäkyvä Crystal-sävy sopii käytettäväksi kaikensävyisten huulipunien kanssa.

NIVEA Stay On Lip Liner -kynän sävy Crystal on pelastus naisille, jotka vaihtelevat huulipunan sävyä usein. Valkoinen Crystal-kynä muuttuu huulilla läpinäkyväksi. Se rajaa huulet aivan kuten tavallinenkin rajauskynä ja estää huulipunan leviämisen.

Läpinäkyvää Crystal-sävyä voi käyttää myös huulipunan pohjustuksessa, kuten perinteisiäkin rajauskyniä. Silloin väri levitetään koko huulten alueelle. Huulipuna lisätään päälle, kun rajauskynän väri on kuivunut.

Suosittu sävy Rosewood palaa valikoimaan. Hillitty väri sopii tumman roosan ja punaruskeiden sävyjen kanssa.Kolmas uusi sävy on Nude Brown, jota voi käyttää vaaleiden punaruskeiden ja beigen sävyjen kanssa.

Kestävät ja hoitavat rajauskynät

NIVEA Stay On Lip Liner -huultenrajauskynällä saa tehtyä ohuen ja tarkan rajauksen. Koko päivän kestävä rajaus estää huulipunan leviämistä huulten juonteita pitkin. Rajauskynissä on kätevä kiertomekanismi, joten kyniä tarvitse teroittaa.

Huultenrajauskynä sisältää E- ja C-vitamiineja, jotka hoitavat huulten ohutta ihoa. Lisäksi kynissä on mehiläisvahaa, joka tekee väristä pehmeän ja helposti levittyvän. Silikoniöljyt tekevät kynistä vedenkestäviä.

NIVEA-meikkiartisti Mario De Luigin vinkit huulimeikkiin

– Oikean sävyinen huultenrajauskynä on hieman tummempi kuin huulipuna. Jos käytät useita

erivärisiä huulipunia, etkä halua pitää mukanasi useita rajauskyniä, valitse uusi Crystal-sävy.

– Tarkastele huulten luonnollisia rajoja ennen rajaamista. Paras lopputulos tulee seuraamalla rajauskynällä huulen ja ihon luonnollista rajaa.

– Levitä huulipuna ohuella siveltimellä. Kestävän huulimeikin saat pohjustamalla koko huulten alueen rajauskynällä.

NIVEA Stay On Lip Liner -huultenrajauskynä (1,1 g) on saatavilla 8 sävyssä: 01 Pink Brown, 05 Cranberry, 06 Soft Pink, 07 Fuchsia, 08 Sangria, 12 Rosewood, 13 Crystal ja 14 Nude Brown. Rajauskynän hinta on noin 6,25 euroa.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.