Kirjolla-sarjan tähdet paljastavat, miten ohjelma vaikutti heidän elämäänsä: "Jotenkin on helpompi olla"

Kirjolla-sarjan tähdet paljastavat, miten ohjelma on vaikuttanut heidän elämäänsä 5:23
Katso videolta, mitä Kirjolla-sarjan tähdille kuuluu nyt, ja miten he aikoivat juhlia ohjelman saamia palkintoja.

Ylen Kirjolla-sarja voitti kaksi Kultainen Venla -palkintoa. Sarjan tähdet Topi Borg, Kiri Jantunen, Markus Frosti ja Julius Herler kertovat nyt, mitä uutta ohjelma toi heidän elämäänsä.

Ylen suosittu Kirjolla-sarja sai kaksi pystiä Kultainen Venla -gaalassa perjantaina 26. tammikuuta Vuoden seurantareality 2023 - ja Vuoden ohjelma 2023 -kategorioissa. Jälkimmäinen palkinto on yleisön äänestämä. 

Kirjolla-sarjan tähdet Topi Borg, Kiri Jantunen, Markus Frosti ja Julius Herler kertoivat gaalassa MTV Uutisille, millaista oli tehdä ohjelmaa. 

– Tämä oli tosi mielenkiintoinen kokemus. En olisi uskonut, että tämä olisi näin pitkälle päässyt, Julius kertoi. 

– Olin vuorenvarma, että tulisi pelkästään 8 tai 10 tuhatta katselukertaa Yle Areenassa, mutta sitten se nousi 800 tuhanteen, ja mietin, että herttileerinen sentään, Topi kertoi. 

– Tämä oli mahtava ja ainutlaatuinen kokemus ja kunnioitan suuresti henkilökuntaa ja tietysti muita Kirjolla-sarjan päähenkilöitä, Markus sanoi. 

– Ihan uskomaton ja ainutlaatuinen kokemus, eikä varmaan tule enää tällaista koettua elämän aikana. Kiitollinen olen, Kiri kertoi. 

Ohjelmalla oli merkittävä vaikutus jokaisen päähenkilön elämään. 

– Olen onnistunut löytämään ystäviä ja olemaan ulottuvaisempi. Se olisi hyvä termi kuvaamaan sitä. Olen oppinut, ettei kannata ajatella aivan liian paljon sitä, mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta. Se on vain halvaannuttavaa. Sarja on tehnyt minusta rohkeamman ihmisen, myönnän sen, Topi kertoi. 

– Olen onnistunut hankkimaan ystäviä, joiden kanssa pidän silloin tällöin vapaa-ajan hupikeikkoja. Instagramin kautta pidän heihin yhteyttä. Jotkut voivat olla vielä hiukan etäisiä, mutta aika näyttää, miten menee, Markus pohti. 

– Kirjolla-sarja on tuonut paljon itsevarmuutta ja jotenkin on helpompi olla. Ihmiset tulevat paljon juttelemaan, ja samat ystävät ovat säilyneet, mitä on ollut jo vuosia, Kiri kertoi.  

– On tämä kyllä tehnyt itsestä rohkeamman ihmisen, että sillä tavalla löysi ystäviä. Vaikkei hirveästi pidetä yhteyttä, niin silti tulemme hyvin toimeen. Löytyy vertaisia ja ihmisiä, joilla on jotakin mielenkiintoista annettavaa, Julius kertoi. 

Katso videolta, mitä Kirjolla-sarjan tähdille kuuluu nyt, ja miten he aikoivat juhlia ohjelman saamia palkintoja. 

Katso kaikki Kultainen Venla -voittajat täältä.

Lue myös:

    Uusimmat