Topi Borg kommentoi Sean Ricksin hurjaa kaatumista gaalalavalla: "Olimme hyvin innostuneita"

Hurja tilanne! Sean Ricks mätkähti lattialle Kultainen Venla -lavalla 1:53
Sean Ricks mätkähti lattialle Topi Borgin syleilystä Kultainen Venla -gaalassa.

Kultainen Venla -gaalassa sattui perjantaina hurja tilanne, kun Ylen Perjantai -ohjelman juontaja Sean Ricks tipahti lavalla Topi Borgin syleilystä lattialle. 

Kultainen Venla -gaalaa juhlittiin perjantaina 26. tammikuuta. Illan aikana Televisioakatemia palkitsi vuoden 2023 parhaat ohjelmat ja niiden tekijät yhteensä 23 eri kategoriassa. Lisäksi jaettiin arvostettu elämäntyöpalkinto, joka myönnettiin ansiokkaasta urasta kotimaisten ohjelmien parissa toimittaja Rauli Virtaselle

Gaalassa Vuoden keskusteluohjelma 2023 -palkinnon sai Ylen  Perjantai. Palkinnon jakoivat sisarukset  Sointu ja Topi Borg. Perjantai-ohjelman voitosta kuultuaan juontaja Sean Ricks nousi lavalle ja juoksi suoraan Topin syleilyyn.

Hellyttävä tilanne sai hurjannäköisen käänteen, kun Sean mätkähti yllättäen lattialle. Topi syöksyi oitis auttamaan juontajan takaisin ylös.

Topilla oli yksi toive tapahtumien jälkeen. 

– Se, mitä tapahtui Sean Ricksin kanssa, niin toivon, että Aamulehden, Iltalehden tai Ilta-Sanomien artikkeli ei ole liian julmaa, Topi toivoi.

Topi muisteli vielä hurjien tapahtumien kulkua MTV Uutisille. 

– Minä ja siskoni Sointu rehellisesti olimme esittämässä parhaan keskusteluohjelman pystiä, ja Perjantai voitti. Olimme hyvin innostuneita, koska olimme Perjantaissa. Sean on erittäin karismaattinen ja ystävällinen ihminen. Olin ojentamassa hänelle palkintoa ja sitten halasimme. Halasin häntä niin, että nostin hänet ilmaan ja sitten hän pullahti selälleen. Jouduin nostamaan hänet sitten ylös. Hän oli kuitenkin hyvin nauravainen, Topi kertoi huojentuneena. 

Kaikki Kultainen Venla -palkinnon voittajat voit katsoa täältä

Lue myös:

    Uusimmat