Mainos

Kipu on arvokasta Hamptonsissa: Katso huippusarjan esittely

Lääkäri Hank Lawsonilla on näennäisesti kaikkea, mitä hyvään elämään kuuluu: menestyvä ura, kaunis tyttöystävä ja pramea asunto New Yorkin keskustassa.

Mutta onko mikään pysyvää? Vain yksi periaatteellinen ja kohtalokas virhe teho-osastolla ja Hank menettää kaiken.

Tämä komea, älykäs ja jalat maassa tukevasti seisova lääkäri (Mark Feuerstein, muunn muassa Vielä kerran, Mitä nainen haluaa) pyrkii aina tekemään eettisesti oikein, vastoinkäymisistä ja seuraamuksista huolimatta. Mutta viekö tämä polku Hankin uran oikeaan suuntaan?

Kun Hank menettää työpaikkansa omien päätöstensä takia, pistää se miehen miettimään, onko yhteinen hyvä aina sittenkään parempi kuin oman edun ajaminen.

Kuukausia myöhemmin Hank on sinkku, työtön ja löytää itsensä joka sairaalan mustalta listalta. Hank matkustaa viikonlopuksi veljensä (Paulo Costanzo) kanssa Hamptonsiin ja miehet päättävät kuokkia rantakartanossa pidettäviin kemuihin.

Kun yksi vieraista saa äkillisen sairauskohtauksen, ottaa Hank nopeasti ohjat käsiinsä. Seuraavana aamuna Hankia pyydetään toisiin kartanojuhliin ja sitten toisiin: yllättäen miehen ura alkaa saada nousujohdonteisen polun.

Mutta onko Hank tyytyväinen olemalla lääkäri, jonka rikkaat ja kuuluisat palkkaavat itselleen käskystään? Kun viehättävä sairaalatyöntekijä Jill Casey (Jill Flint) läheisestä sairaalasta pyytää Hankia hoitamaan kaupungin vähäosaisempia, löytää Hank itsensä taiteilemasta kahden ääripään välillä, tehdäkö hyvää itselleen vai toisille?

Kallista kipua 1. tuotantokauden jaksot AVAlla sunnuntaina myöhäisillassa.

AVA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.