Mainos

Kinnulan ammuskelua tutkitaan murhana

Kinnulan eilistä kolme uhria vaatinutta ampumavälikohtausta tutkitaan murhana. Saarijärven poliisin mukaan teko oli suunniteltu. 24-vuotias alajärveläinen mies oli hankkinut luvatta käyttöönsä kaksi käsiasetta ja aloitti ampumisen kummallakin pistoolilla heti astuttuaan sisään kinnulalaiseen ravintolaan puolen yön aikoihin. Ampujan entinen tyttöystävä ja tämän seurassa ollut mies saivat surmansa heti. Kolmas uhri oli mies, jolla ei ollut yhteyttä enempää ampujaan kuin uhreihinkaan.

Kinnulan-kolmoissurma-29012000

Kinnulan kolme uhria vaatinutta ampumavälikohtausta tutkitaan murhana. Tutkinnanjohtaja, komisario Reima Rossi Saarijärven poliisista viittaa ilmeiseen suunnitelmallisuuteen. 24-vuotias alajärveläinen mies oli hankkinut luvatta käyttöönsä kaksi käsiasetta ja kulkenut toisen henkilön kuljettamalla autolla Alajärveltä Kinnulaan 130 kilometrin matkan. Silminnäkijöiden mukaan mies oli aloittanut ampumisen kahdella pistoolilla heti astuttuaan sisään kinnulalaiseen ravintola Iltavilliin hetkeä ennen puoltayötä.

Kinnula

Ampujan 18-vuotias entinen tyttöystävä ja tämän seurassa ollut kinnulalainen 31-vuotias mies saivat surmansa heti. Kolmas uhri oli baaritiskillä ollut 47-vuotias mies, jolla ei ollut yhteyttä sen enempää ampujaan kuin kahteen uhriinkaan. Rossin mukaan on vielä epäselvää, yrittikö 47-vuotias estää ampujaa. Laukauksia ammuttiin toistakymmentä lähietäisyydeltä.

Ampuja poistui ravintolasta heti ampumisten jälkeen. Häntä etsittiin ensin ravintolan lähiympäristöstä, mutta etsintöjä laajennettiin pian. Etsintöihin osallistui 13 poliisipartiota. Ampuja ilmoittautui itse pari tuntia ampumisen jälkeen kannukselaisesta ravintolasta. Hän ei tehnyt vastarintaa kiinniotettaessa. Poliisin mukaan mies oli pidätettäessa päihtyneenä siinä määrin, että törkeän rattijuopumuksen raja olisi ylittynyt. Mies on alustavissa puhutteluissa tunnustanut surmateot. Komisario Rossi korostaa, ettei tapahtumaan liittyviä muita henkilöitä tällä hetkellä epäillä rikoksesta. (STT)
Kinnula on kunta Keski-Suomen pohjoisosassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.