Kimi Räikköseltä painokkaita sanoja nykymaailman isosta ilmiöstä – "Se on ihan v***n hullua"

Tähän viikonloppuun F1-uransa lopettava Kimi Räikkönen on tullut vuosien saatossa tutuksi persoonana. Kuskina, joka laukoo, mitä mieleen tulee. Räikkönen otti ESPN:n haastattelussa napakasti kantaa yhteen nykymaailman isoon ilmiöön.

Räikkönen jää F1-historiaan yhtenä pidetyimpänä kuljettajana. Suomalaiskuskin ylle on tullut ikoninen viitta – muun muassa hänen lyhytsanaisten ja suorasukaisten kommentointien myötä.

Räikkönen puhui asiasta ESPN:n haastattelussa. Suomalaiskuskilta kysyttiin siitä, miten hän näkee nykymaailmasta tutun tilanteen, jossa urheilutähtiäkin on laitettu syrjään kiistanalaisten ulostulojen ja lausuntojen myötä.

– Se on ihan v***n hullua – maailmassa ylipäätänsä, Räikkönen hämmästelee.

– Koska ihan sama mitä sanot, niin ihmiset ovat, että ”kuinka voit todeta noin”. Kaiken pystyy kääntämään negatiiviseksi.

– Se on v***n outo juttu. Hullua. Sekopäistä. Mutta en minä niin välitä. Jos sanon jotain ja joku hermostuu siitä, niin ei minua kiinnosta v***uakaan.

– Jos loukkaa jota kuta, niin silloin ymmärrän, että joku suuttuu. Mutta se, että ei uskalla sanoa oikein yhtään mitään – en lähde sille linjalle. En halua hukata aikaani sellaiseen hölynpölyyn. Elämässä on muitakin murheita, Räikkönen miettii.

Ilmiö kuitenkin huolettaa Räikköstä.

– Tuo on vaikea juttu, koska ihmiset kyttäävät, että mitä joku sanoo. Kaikista sanomisista yritetään löytää aina se negatiivinen puoli, suomalaislegenda pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat