Kimi Räikkönen naurahtaa kuulemilleen väitteille: "20 vuotta olisi aika pitkä aika"

Viimeiseen F1-kisaansa valmistautuva Kimi Räikkönen ei ole missään vaiheessa uraansa antanut minkäänlaista painoarvoa oman imagonsa luomiselle.

Räikkönen istahti Abu Dhabin aavikolle Formulasirkuksen jututettavaksi. Viimeiseen kisaansa lähtevän suomalaiskuskin koko haastattelu on nähtävissä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa torstaina kello 22.35.

Täysin jäljittelemättömänä persoonana koko vuonna 2001 alkaneen F1-uransa sarjassa ollut Räikkönen kertoo, ettei ole koskaan pannut painoa oman julkisuuskuvansa luomiselle, vaikka moni on pyrkinyt siihen vaikuttamaankin.

– On varmasti monikin yrittänyt vuosien varrella, mutta kyllähän jossain on ollut, että minulla on joku hirveä suunnitelma ollut, että jotain julkisuuskuvaa…

Räikkönen ei ainakaan itse pystyisi vetämään roolia muiden miellyttämiseksi. Muista hän ei ole yhtä varma.

– En ole ikinä tehnyt mitään, enkä tule tekemään. Jos yrität tehdä jotain, joka näyttää tietyltä, niin ei tule kauhean kova lopputulos.

– Varmaan joku pystyy elämään niin, että esittää jotain muuta (kuin) mitä on tietyn ajan, mutta esimerkiksi 20 vuotta olisi aika pitkä aika esittää jotain, Räikkönen toteaa.

Räikkösen koko haastattelu on katsottavissa Formulasirkuksessa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa klo 22.35.

Lue myös:

    Uusimmat