Kimi Räikkönen uskoi parempaankin ”pirun hyvällä” autolla – kysymykset jalan tilanteesta saavat yhä lyhyempiä vastauksia

Kimi Räikkönen näki Alfa Romeolle mahdollisuuksia parin sijan parannukseen Belgian F1-aika-ajoissa, mutta toisaalta muiden rangaistukset nostavat hänet kuudenteen lähtöruutuun sunnuntain kisassa.

MAINOS

F1 palaa kesätauolta!

Belgian GP suorana 30.8.-1.9.
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Räikkönen teki toisessa osiossa häikäisevän kierroksen, mutta lopputuloksissa hän oli lopulta vasta kahdeksas.

Renault’n Daniel Ricciardon ja Nico Hülkenbergin lyöminen olisi hänen mukaansa ollut mahdollista, mutta tämä kaksikko putoaa hänen edeltään lähtöruuturangaistusten takia.

– Varmaan olisi pari sijaa pystynyt olemaan parempi, mutta toisaalta huomenna pääsee kuitenkin kuutospaikalta lähtemään, että ei kai se paljoa muuta, Räikkönen tiivisti C Morelle.

– Aika sekavaa, kun paljon tuli punaisia lippuja ja keskeytyksiä. Auto oli välillä aika pirun hyväkin. Hankalaa oli saada renkaita toimimaan niin kuin haluttiin.

Sen sijaan kipeän jalkansa tilasta Räikkönen ei jaksa enää rupatella. Lauantainakin venähtänyt pohje rasittui selvästi kävelystä, mutta kysymykseen siitä, haittasiko jalka ajamista, Räikköseltä tuli napakka vastaus:

– Ei.

Lue myös:

    Uusimmat