Kimi Räikkönen palasi mestaruusvuoden tunnelmiin – "Tulette olemaan perhettäni ikuisesti sydämessäni"

Sunnuntaina elettiin suomalaisten formulafanien juhlanpäivää, kun Kimi Räikkönen voitti Formula 1-osakilpailun ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen. Kyseinen päivä oli Räikköselle ja Suomen kansalle onnen päivä myös 11 vuotta sitten.

Pääkuvan videolla Räikkösen kommentteja lehdistötilaisuudesta kilpailun jälkeen.

Samaisena päivänä 21. lokakuuta, espoolaissyntyinen Räikkönen voitti maailmanmestaruutensa vuonna 2007 Brasiliassa. Jäämies nosti asian esille Instagram-tilillään ja lähetti kiitokset tallilleen.

– Ykköstila. Samana päivänä vuonna 2007 voitin myös maailmanmestaruuteni. Kiitos Ferrari, kiitos Italia. Kiitos upealle tallille, tulette olemaan perhettäni ikuisesti sydämessäni, Kimi kommentoi Instagram-tilillään huutomerkkien kera.

Viimeksi Räikkönen ylsi osakilpailuvoittoon vuonna 2013 Lotuksen väreissä kauden avauskilpailussa Australiassa. "Jäämies" joutui odottamaan 112 kisaa ennen seuraavaa voittoaan. Räikkönen kommentoi kisan jälkeen lehdistötilaisuudessa, että voitto oli isompi asia monelle muille, kun hänelle itselleen, mutta oli onnellinen voitostaan.

– Mukavaltahan se tuntui. Aina yritetään tehdä parhaamme ja aina toivotaan, että voitetaan, niin on se kiva, Räikkönen kertoi MTV Sportin haastattelussa.

Kauaa ei F1-fanien tarvitse odottaa kauden seuraavaa osakilpailua, sillä autourheilun kuninkuusluokassa kisataan jo ensi viikonloppuna Meksikossa.

Lue myös:

    Uusimmat