Kimi Räikkönen julkaisi idyllisen perhekuvan – pian kommenttikenttään lävähti viesti, joka sai sosiaalisen median sekoamaan

1:32
Kimi Räikkönen haastattelussa.

Kimi Räikkönen ei jäänyt sanaottamksi edes bottiviestille. 

F1-tähti Kimi Räikkönen nauttii perheensä kanssa luksusmiljööstä Italiassa. Räikkönen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa vaimonsa Minttu Räikkösen, sekä heidän lastensa Riannan, 3, ja Robinin, 5,  kanssa. 

Perhe on firenzeläisessä luksushotellissa, ja heidän taustalla siintää upea italialaismaisema. Kimi ajoi sunnuntaina (13.9.) Toscanan GP:ssä.

– La famiglia. Niin isä kuin poika. 

Kuva on kerännyt vuorokaudessa yli tuhat kommenttia ja yli 250 tuhatta tykkäystä. Erityisesti yksi kommentti on saanut huomiota, nimittäin Kimin itse kirjoittama kommentti. F1-tähden kommenttikenttään lävähti bottiviesti, joita nykyään vilisee sosiaalisessa mediassa. 

– Pidän todella kaljuista miehistä, bottiviestissä lukee. 

Jäämies ei ole jäänyt sanattomaksi, vaan päätti vastata viestiin. Hän on tägännyt vastaukseksi hovitreenaajansa Mark Arnallin. Kimin hupaisa teko on kerännyt yli 100 kommenttia hetkessä. 

Mark Arnall on yksi formulavarikon kokeneimmista ja arvostetuimmista kuntovalmentajista. Hän on työskennellyt sekä Mika Häkkisen ja Kimi Räikkösen kanssa yli 20 vuotta ja rakastaa edelleen työtään.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja