Kimi Räikkönen julkaisi herkän hääpäiväkuvan – Jäämiehen sanat vaimolleen saivat fanit ällistymään

Minttu Räikkönen kertoo häistään MTV:n erikoishaastattelussa 2:10
Harvinainen haastattelu: Näin Minttu Räikkönen kertoi satumaisista häistään tuoreeltaan MTV Uutisille

Kimi Räikkönen julkaisi hääpäivänään hempeän hääpäiväkuvan Instagram-tilillään. Fanit ällistyivät F1-tähden kuvatekstistä, joka poikkesi melkoisesti "Jäämiehen" tutusta tyylistä.

F1-tähti Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu Räikkönen juhlistivat viikonloppuna hääpäiväänsä. Pariskunta on ollut naimisissa jo viisi vuotta.

Räikkönen julkaisi hääpäivän kunniaksi Instagram-tilillään hempeän kuvan, jossa pariskunta poseeraa heille merkityksellisessä paikassa, Italiassa sijaitsevassa San Galganon luostarikirkossa. Pari avioitui samaisessa paikassa 7. elokuuta vuonna 2016.

– Hyvää viidettä hääpäivää, rakkaani! Oli mukavaa palata paikkaan, josta yhteinen matkamme todella alkoi, Räikkönen kirjoitti englanniksi.

Kuvassa aviopari vaihtaa suudelman ja etualalla kuvassa poseeraavat myös perheen lapset, 6-vuotias Robin ja 4-vuotias Rianna.

Pitkän uran F1-sarjassa tehnyt Räikkönen on yksi formulamaailman suosituimmista kuskeista. Fanit ovat vuosien mittaan tottuneet siihen, että tähden kommentit myös tämän Instagram-julkaisujen suhteen ovat hyvin lyhytsanaisia ja toteavia. Tunteikas hääpäiväviesti saikin monet ällistymään.

– Kimi ei todellakaan ole kirjoittanut tätä kuvatekstiä. Onnittelut kuitenkin, mestari! eräs kommentti kuului.

– Kuvateksti ei todellakaan ole hänen käsialaansa, toinenkin kirjoitti nauravan emojin kera.

– Liian monta sanaa, kolmas naureskeli.

– Kyllä, Kimin kirjoittama kuvateksti kuuluisi "hääpäivä Minttu Räikkösen kanssa", neljäs puolestaan lohkaisi.

Myös Minttu Räikkönen julkaisi samaisen perhekuvan omalla Instagram-tilillään.

– Olen onnekas vaimo, jota on siunattu rakastavalla ja välittävällä aviomiehellä. Kiitos, kun saat minut tuntemaan itseni rakastetuksi ja erityiseksi, hän kirjoitti kuvan yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat