Khloé Kardashianin synnytyksestä kolme kuukautta – kertoo laihtuneensa 15 kiloa

Khloé Kardashian kertoo laihtuneensa synnytyksen jälkeen 15 kiloa. 

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin, 33, esikoinen True Thompson syntyi 12. huhtikuuta.  Kardashian kertoo maksullisessa sovelluksessaan laihtuneensa synnytyksen jälkeen tähän mennessä 15 kiloa. 

Hän sanoo, ettei ottanut esikoisensa syntymän jälkeen paineita painonpudotuksesta. Kardashian oli erittäin aktiivinen raskauden aikana ja uskoo, että sillä ja imetyksellä on vaikusta laihtumiseen.

– En ikinä vertaa itseäni muihin naisiin, kaikilla on oma matkansa. Meillä kaikilla on myös eri prioriteetit elämässä, hän kirjoittaa.

– Terveenä ja aktiivisena pysyminen on minulle tärkeää.

Nainen julkaisi synnytyksensä jälkeen Snapchatissa runsaasti treenivideoita. Tämä sai tähden seuraajat ihmettelemään hänen ajankäyttöään. Kardashiania kritisoitiin siitä, että hän viettää aikaa enemmän kuntosalilla kuin olisi pienen vauvansa kanssa.

– Olen treenannut lähes kuutena päivänä viikossa ennen kuin tulin raskaaksi. Se on minun pyhä paikkani ja jotain mitä rakastan tehdä. Lapsen saanti ei tarkoita sitä, että minun tulisi lopettaa tekemästä sitä mitä rakastan. Ja minä rakastan treenaamista, hän vastasi syytöksiin.  

Lue myös:

    Uusimmat