Kim Kardashianin kodin joulukoristeet ällistyttävät jälleen – palkkasi kotiinsa myös pianistin, jonka soittoon lapset heräävät aamuisin

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Hyvin hillitystä sisustustyylistään tunnetun Kim Kardashianin joulukoristeet häkellyttävät taas.

Supertähti Kim Kardashian West julkaisi sunnuntaina Instagramin Stories -osiossa kuvia ja videoita, joiden perusteella tähti on koristellut hulppean Los Angelesin liepeillä sijaitsevan kotinsa joulukuntoon.

Tähden koristeet eivät kuitenkaan ole perinteistä mallia, vaan kokovalkoiset aina joulukuusta myöten, jossa on rutkasti tekolunta ja pelkät valot. Kuusen lisäksi tähdellä on talonsa käytävillä jo parina aiempana jouluna somessa nähtyjä valkoisia erimuotoisia pötkylöitä. 

People-lehden mukaan hämmästystä herättäneet pötkylät ovat australialaisen suunnittelijan käsialaa ja maksavat ainakin 10 000 dollaria kappaleelta. 

Myös takan reunalla roikkuvat joulusukat ovat kokonaisuudessaan valkoisia. Niiden kohdalle Kardashian West on kuitenkin asetellut myös neljä hyvin erikoista koristetta: lasipurkeissa olevat tonttu-figuurit neljälle lapselleen Northille, Saintille, Chicagolle ja Psalmille, ja videolla tähti vihjaa purkkien liittyvän karanteeniin.

Videoiden taustalla soi pianomusiikki, ja Kardashian West kertoo palkanneensa kotiinsa pianistin, jonka soittoon lapset voivat herätä uuteen päivään.

Brittilehti The Sun kertoo Kardashian Westin valkoisten joulukoristeiden saaneen tylyn vastaanoton somessa. Näin oli myös vuosi sitten. Tuolloin niiden luonnehdittiin muun muassa näyttävän kasalta tamponeja.

Tuolloin kerrottiin, ettei Kardashian West aio rajusta palautteesta huolimatta tehdä muutoksia kotinsa jouluiseen sisustukseen.

– Kim on todella herkkä eikä hän pidä siitä, että ihmiset kertovat sosiaalisessa mediassa mielipiteitään hänen sisustuksestaan tai harha-askelistaan muodissa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hän muuttaisi mitään tai tekisi mitään eri tavalla, lähde paljasti Hollywood Life -sivustolle.

Kardashian West ja hänen puolisonsa räppäri Kanye West esittelivät aiemmin tänä vuonna kotinsa sisustuksenArchitectural Digest -lehdessä. Myös tuolloin perheen taloa arvosteltiin sosiaalisessa mediassa kolkoksi ja jopa ”ruumishuonemaiseksi”, mutta pari kertoi, että simppeli tyyli on heidän makuunsa.

– Yksi asia, joka yhdistää Kanyen makua ja omaa makuani on se, että pidämme neutraalista. Rakastan simppeliä designia. Ulkomaailmassa on niin kaoottista. Tykkään tulla paikkaan, jossa voi heti tuntea sen rauhallisuuden, Kim hehkutti Architectural Digestissä.

Sittemmin on kuitenkin käynyt ilmi, että musiikkimoguli West on asunut jo pidemmän aikaa enimmäkseen Wyomingissa sijaitsevalla tilallaan. Kesällä pahaan aviokriisiin ajautuneen parin kerrotaan tapaavan toisiaan nykyisin enimmäkseen lastensa takia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja