Näin näyttäviä joulukuusia Sara Sieppi, Britney, Kim Kardashian ja muut julkkikset ovat koristelleet – superövereistä ihanan samaistuttaviin

1:57
Jutteleva joulukuusi aiheuttaa kylmiä väreitä Kanadassa.

Metallinhohtoiset joulukoristeet näyttäisivät olevan tänä vuonna muotia joulukuusen koristeissa.

Osalle joulukuusen koristelu kuuluu olennaisesti vasta jouluviikon perinteisiin, mutta innokkaimmilta kuusi löytyy koristeltuna heti joulukuun ensimmäisenä päivänä. Julkkikset eivät ole tässä tapauksessa mikään poikkeus, sillä Instagram täyttyi näyttävästi koristelluista joulukuusista heti kuun vaihteessa.

MTV Uutiset listasi erilaisia koristeltuja kuusia niin maailman tähtien kuin kotimaistenkin julkimoiden joulukodeista.

Madonnan perhekuusi

Madonnan perheessä joulukuusta ei koristeltu missä tahansa kotiverkkareissa vaan jouluisasti tontuiksi pukeutuneena.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laulaja kirjoittaa Instagram-julkaisussaan, että he suihkuttivat ehkä jopa hieman liikaa tekolunta kuusen oksille.

Kabbalah-juutalaisuuden harjoittajana joulu ja joulukuusi eivät perinteisesti ole osa joulunviettoa, mutta Madonnan perheessä joulukuusi koristeltiin juuri hanukka-juhlan päättymisen kunniaksi.

Madonnan mukaan kuusen koristelu on pakanallinen perinne ja Jeesuskin oli juutalainen, minkä vuoksi kaikkia uskonnollisia rituaaleja sopii juhlia, jos ne tekevät ihmisen onnelliseksi.

Sofia Vergaran kuusi hohtaa metallin sävyissä

Moderni perhe -sarjasta tutun näyttelijän, Sofia Vergaran joulukuusi on pohjaväriltään ehkäpä valkoinen, mutta kultaisen ja hopean väriset koristeet saavat sen hohtamaan metallin sävyissä. Koristeissa on selkeästi päätetty, että enemmän on enemmän. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vergara poseeraa kuvissa poikansa, Manolo Gonzales Vergaran sekä tämän koiran, Baguette Gonzalezin kanssa, jonka syntymäpäiviä kuusen edessä vietetään.

The List -sivusto kertoo, että Manolo on Vergaran ja tämän ensimmäisen aviomiehen, Jose Luiz Gonzalesin ainoa poika, joka syntyi Vergaran ollessa vain 19-vuotias. Manolo on seurannut äitinsä jalanjälkiä näyttelijänä.

Britneyn valtava joulukuusi

Laulaja Britney Spearsin joulukuusi on näyttävän kokoinen ilmestys. Laulaja on julkaissut Instagram-tililleen useammankin videon, joissa pyörähtelee kuusen edessä erilaisissa asuissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Britney esittelee joulukuustaan hauskaan leopardihaalariin ja punaiseen mekkoon pukeutuneena. Laulaja on kirjoittanut julkaisun alle, että tämä vuoden aika saa hänet hassuttelemaan.

Kuusi on selvästi reippaasti pidempi kuin laulaja itse ja parvekkeelta otetuissa kuvissa näkyy, kuinka paljon valtava kuusi vie tilaa kodin aulasta.

Koristeita kuusessa riittää, mutta värimaailmassa laulaja on pysynyt melko perinteisessä linjassa. Laulaja kirjoittaakin toisessa julkaisussa, että hänen joulukuusensa on koristeltu viimeiset neljä vuotta pinkiksi, mutta tänä vuonna enemmän punaiseksi.

Kim Kardashianin kuusi ilman koristeita

Kim Kardashian on julkaissut Instagramissa hieman poikkeuksellisen kuvan joulukuusesta – siinä ei ole nimittäin valojen lisäksi lainkaan koristeita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Onkohan tosi-tv-tähden tarkoitus koristella kuusi vielä myöhemmin, vai luotetaanko perheen kotona tänä vuonna sangen luonnolliseen linjaan? Kaunis kuusi on sellaisenaankin, ikään kuin suoraan lumisesta metsästä sisälle tuotu.

Kuusen viereen on kannettu kaksi Bambin näköistä peurakoristetta, joten ehkäpä Kardashian on pyrkinyt tuomaan metsän sisälle.

Drew Barrymoren samaistuttava kuusi

Kaikkien Hollywoodin tähtösten joulukuuset eivät ole kolmemetrisiä tai näytä ammattilaisten koristelemilta. Näyttelijä Drew Barrymoren takan vieressä seisova kuusi näyttää ihanan samaistuttavalta!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Barrymore oli jopa jakanut kuusesta myös "ennen kuvan", jossa paljas kuusi nököttää samassa paikassa. Nainen onkin koristellut kuusen varmaankin ihan itse mitä sekalaisimmilla koristeilla. 

Sara Siepin höyhenin koristeltu kuusi

Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi on koristellut kotiinsa ihanan tunnelmallisen näköisen joulunurkkauksen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sieppi on valinnut joulukuuseensa kauniita metallin sävyisiä koristeita sekä valkeita höyheniä. Harmonisen näköinen kokonaisuus sopii loistavasti yhteen Siepin kimmeltävän kattokruunun ja muiden koristeiden kanssa.

Sieppi kirjoittaa Instagram-julkaisussaan pysyttelevänsä seuraavat viikot joulukuplassa.

Sara Parikan perinteinen kuusi koristeltiin yhdessä

Näyttelijä ja bloggaaja Sara Parikan kotona joulu tuli yhdessä tehden. Parikka kertoo Instagram-julkaisunsa yhteydessä, että joulukuusen kanssa yhtä aikaa kotiin tulivat muut joulukoristeet sekä piparkakkutalo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hyvin perinteisen kauniin näköinen, aito joulukuusi koristeltiin ilmeisesti perheen kesken yhdessä. Yhdessä Parikan jakaman kuvasarjan otoksista Parikoiden kaksi vanhinta tytärtä poseeraa joulukuusen edessä.

Kuusen lisäksi koristeiksi on valikoitunut tumma tähti, joulukranssi sekä kauniita joulukukkasia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja