Kim Kardashian Viihdeuutisille: Peppuni on aito!

Keeping Up with the Kardashians -sarjan Kim Kardashian, 27, on kyllästynyt kaikkiin hänestä liikkuviin juoruihin ja haluaa kumota ennakkoluuloja ja huhuja itsestään. Viihdeuutiset tapasi tähden Monte Carlon tv-festivaaleilla.

Vaikka olen sopinut haastattelusta vain Kim Kardashianin kanssa, paikalle tulee yllättäen bonuksena myös hänen äitinsä Kris, pikkusiskonsa Kourtney ja vielä mummonsa MJ! Ja mikäs siinä, tarkoituksena kun on puhua Kimin E! Entertainment -kanavalla pyörivästä Keeping Up with the Kardashians -showsta, jossa on mukana koko perhe.

Kim on tällä hetkellä perheen "ykkösjulkkis", vanhemmat saattavat muistaa tosin paremmin naisen isäpuolen, vuonna 1976 olympiakultaa kymmenottelussa voittaneen Bruce Jennerin tai Kimin isän, lakimies Robert Kardashianin, josta tuli julkkis hänen oltuaan O.J. Simpsonin puolustusasianajaja.

Kim on yksi näistä Hollywoodin IT-naisista, joka on päässyt julkisuuteen kuuluisan sukunsa ja rappari Ray J:n kanssa tekemänsä seksivideonsa myötä. Seksivideon julkaisun jälkeen nainen poseerasi myös Playboyssa ja kiintopiste tähtitaivaalla oli valmistunut. Julkisuus on poikinut Kimille myös pieniä rooleja muutamissa leffoissa jotka tulevat valkokankaalle myöhemmin tänä vuonna.

Kumoan huhuja blogissani

Ensin täytyy kuitenkin keskittyä tärkeämpiin asioihin: viime aikoina Kim on joutunut/päässyt otsikoihin erikoisen asian vuoksi. Maailmalla levisi huhu, jonka mukaan naisen muodokas takapuoli olisi hankittu plastiikkakirurgin pakeilla.

– Voi luoja, se ei todellakaan pidä paikkaansa, nainen huokailee minulle ja pyörittelee dramaattisesti silmiään.

– Olen yrittänyt kumota näitä huhuja omalla nettisivullani pitämässäni blogissa, mutta muutoin juuri en ole jaksanut niitä kommentoida, se olisi loputon suo. Mutta siis ei, se juoru ei pidä paikkaansa, minun takapuoleni on täysin aito, Kim vakuuttaa äidin nyökkäillessä vieressä.

Miksi ihmeessä Kim jumppaa edessäni?

Tiukasti haastattelijaa silmiin tapittava Kim on toki kuuluisa myös siitä että hän on niiiiin kaunis. Vielä kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Iho on virheetön, silmät pehmeät ja ripset luonnostaakin uskomattoman pitkät. Millä nainen sitten pitää itsensä kunnossa?

– Kyllä minä uskon että ihan jokainen nainen on kaunis, kaikki ovat vain erilaisia. Ennen isoja tilaisuuksia pidän noin kymmenen päivän paaston, muutoin mässään mitä vaan.

– Pidän myös huolta siitä että olen kiinteä ja minulla on henkilökohtainen treenaaja. Koska monet muutkin kysyvät minulta tuota samaa, olen tehnyt oman Body Beautiful -dvd:n, jossa esitän liikkeitäni, nainen selostaa ja hyppää yhtäkkiä 10-senttisillä koroillaan sohvalta ylös eteeni ja alkaa tehdä kyykkyjä kädet sivuille ojennettuna.

– Tämä on lempiliikkeeni ja tätä voi tehdä missä vaan: hotellissa, lentokoneessa, veneessä. Tein näitä tänä aamuna monta kymmentä hotellissani, Kim esittelee ylpeänä liikkeidensä lomassa.

160-senttinen pikkuruinen tähti on ollut naimisissa Damon Thomasin kanssa vuosina 2000–2004. Kim seurustelee tällä hetkellä amerikkalaista jalkapalloa pelaavan Reggie Bushin kanssa. Kihloissa pari ei vielä ole.

Olemme toistemme parhaita ystäviä

Kimin rauhoituttua takaisin istumaan on aika puhua myös hieman asiastakin, eli tv-showsta. Perheen elämää on nyt seurattu jo kaksi vuotta.

– Oli luonnollista että teimme tv-sarjan perheenä, olemme muutoinkin aina yhdessä ja toistemme parhaita kavereita, Kris-äiti kertoo.

Hän toimii myös tytärtensä managerina, tosin Kim kyllästyi aika pian äitinsä taitoihin päästyään isoksi staraksi ja vaihtoi ammattimaisen edustajaan.

– Me emme käsikirjoita ohjelmaa vaan se on oikeasti reality-show, meidän elämämme nyt vain sattuu olemaan aika omituista. Halusimme myös osoittaa, että emme ole vain rikkaita nobodeja, vaan käymme ihan oikeasti töissäkin, mukana perheen vaateliikkeessä oleva pikkusisko Kourtney kertoo.

Vain muutamia kohtauksia vuosien varrella on poistettu showsta ja monet epämukavatkin hetket on kuvattu kuten muun muassa Kimin ongelmalliset Playboy-kuvaukset joissa Kim puhkeaa itkuun ja Kourtneyn ensitreffit.

– Poikaystäväni ei pitänyt lainkaan julkisuudesta enkä ollut edes varma, tykkäänkö pojasta siinä vaiheessa, joten oli todella outoa että kamerat olivat mukana treffeillämme, tyttö tilittää.

Lue Kimin blogia täältä.

Teksti Heli Kettunen/Monte Carlo/MTV3
Kuvat: Heli Kettunen ja Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat