Kim Kardashian: Häpesin kurvejani

Tositv-tähti Kim Kardashian on elämänsä kunnossa. Kurvikas nainen ei kuitenkaan ole aina ollut sujut vartalonsa kanssa, Shape-lehti kertoo.

Tarkkaa ruokavaliota ja urheilullista elämäntapaa noudattava Kim ei ole aina ollut yhtä solakassa kunnossa. Tosi-tv-tähti kuvattiin vielä vuosi sitten epäimartelevissa kuvissa, jotka saivat kaunottaren päättämään, että hänen täytyy pudottaa painoaan. Roskaruoka on nyt taakse jäänyttä elämää, eikä Kim voisi kuvitellakaan enää syövänsä kuten ennen. Terveellisten elämäntapojen noudattaminen ei kuitenkaan ole helppoa. Tähti on huomannut, että ainut tapa pysyä kunnossa, on harrastaa liikuntaa joka päivä. Kimin apuna on los angelesilainen Gunnar Peterson.

Neilson Barnard/Evan Agostini/Getty Images

Kim on hävennyt vartaloaan aiemminkin. Tähti kertoo, että hän oli koulussa luokkansa ensimmäinen, joka joutui pitämään rintaliivejä. Muodokas vartalo ei ollut nuoren tytön mieleen. "Olin vain 10-vuotias, kun rintani kehittyivät. Muistan itkeneeni kylpyhuoneessa ja rukoilleeni "älä anna niiden kasvaa yhtään isommaksi, ne hävettävät minua"", Kim kertoo. Vaikka itsensä hyväksyminen koulussa, jossa muut olivat laihaakin laihempia, oli vaikeaa, hän oppi pitämään vartalostaan äitinsä ja isänsä kannustamana.

Nykyään Kim osaa arvostaa kurvikasta kroppaansa. Selluliitti on kuitenkin, monien naisten tavoin, myös Kimin ongelma. "Vaikka olen vartaloni suhteen itsevarma, en ajattele, että selluliitti on söpöä. Se tulee aina olemaan ongelma minulle. Mutta teen töitä asian eteen", hän kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Shape

Kuvat: Wireimags/AOP, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat