Mainos

Kilpailu lentomatkustajista kiristyy: Suomesta voi pian päästä New Yorkiin reilulla satasella

Norwegian on julkistanut avaavansa kesällä kymmenen uutta lentoreittiä Yhdysvaltojen itärannikon sekä Irlannin, Pohjois-Irlannin ja Skotlannin välillä. Halvimmillaan Atlantin yli pääsee yhtiön mukaan 69 eurolla.

Viikoittaiset 38 lentoa lähtevät Euroopan päässä Skotlannin Edinburghista, Pohjois-Irlannin Belfastista sekä Irlannin Corkista, Shannonista ja Dublinista.

Helsingistä esimerkiksi Dubliniin Norwegian lennättää halvimmillaan vajaalla 50 eurolla, joten Suomesta Yhdysvaltoihin on mahdollista päästä jopa alle 120 eurolla.

Atlantin-reiteillä uudet konemallit

Yhdysvalloissa kohteina Bostonin lähellä oleva Providence, New Yorkista pohjoiseen sijaitseva Stewart ja Bradley Connecticutin osavaltiossa. Norwegian suuntaa pienemmille lentokentille, koska niiden kulut suuria kenttiä alhaisemmat. 

Yhtiön mukaan kulut pysyvät reiteillä kurissa myös siksi, että niillä käytetään uusia Boeing 737 MAX -lentokoneita. Norwegian tiedottaa koneissa olevan enemmän paikkoja ja pidempi kantama kuin tällä hetkellä markkinoilla olevissa vastaavissa lentokonetyypeissä.

Uusi konemalli vähentää polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä 14 prosentilla verrattuna vertailukelpoisiin lentokoneisiin.

Norwegianin suunnitelmissa on ottaa kuluvana vuonna käyttöön 32 uutta lentokonetta, lanseerata 50 uutta reittiä ja työllistää 2 000 uutta työntekijää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.