Kiinan ja South Park -ohjelman välille kihisi erikoinen vääntö – nyt suosittu DJ sai porttikiellon maahan tykättyään ohjelman twiitistä

Kädenvääntö South Park -ohjelman ja Kiinan välillä saa uusia muotoja, kun Kiina suutahti tunnetulle DJ:lle hänen tykättyään ohjelman tweetistä. Asian vahvisti CNBC-kanavalle artistin tiedottaja. 

Saksalainen elektronisen tanssimusiikin tuottaja ja DJ kertoo saaneensa porttikiellon Kiinaan. Kielto lankesi, kun Zedd oli tykännyt Twitterissä South Park -ohjelman julkaisusta. Alla julkaisu, jonka vuoksi DJ joutui Kiinan silmätikuksi. 



CNBC:n mukaan ei kuitenkaan ole selvää tarkoitetaanko kiellolla sitä, että DJ ei saa matkustaa Kiinaan vai aiotaanko myös hänen musiikkinsa soittaminen kieltää maassa. 

Myös artisti itse twiittasi kiellostaan lyhyesti. 


Ohjelma julkaisi "anteeksipyynnön" Kiinalle 

Suositun animaatiosarjan ja Kiinan välillä on myrskynnyt viime viikosta lähtien, kun ohjelman jakso Band in China johti täyteen sensuuriin Kiinassa. 

Sarjan virallisella Twitter-tilillä julkaistiin viime keskiviikkona "anteeksipyyntö" Kiinalle. 

– Me myös rakastamme rahaa enemmän kuin vapautta ja demokratiaa, twiitissä kirjoitetaan.



DJ:n tykkäämässä twiitissä sen sijaan juhlistetaan animaatiosarjan kolmattasataa jaksoa, jossa niin ikään jatketaan Kiina-kritiikin parissa. 

Lue myös:

    Uusimmat