Kierrokset Sebastian Vettelin siirron ympärillä yltyvät – syrjäytettävä kuski tähyilee jo Kimi Räikkösen istuinta

F1-kuskiruletti pyörii tällä hetkellä vinhaa vauhtia. Nyt tuolileikki on heittämässä meksikolaiskuski Sergio Pérezin ulos Racing Point -tallista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrarin tämän kauden jälkeen jättävän Sebastian Vettelin siirrosta Racing Point -talliin on kantautunut lisää tietoa. Nyt myös tallin kuskia Sergio Péreziä taajaan suurennuslasilla seuraava meksikolainen ESPN uutisoi asiasta.

Sivuston mukaan Pérez on jo hyvin tietoinen kohtalostaan. Talli ostaa hänen sopimuksensa kaksi viimeistä vuotta ulos ja palkkaa saksalaismestarin hänen tilalleen. Ulososto-optio on voimassa heinäkuun loppuun asti.

Pérez joutuu uhrattavaksi, koska tallin omistajan Lawrence Strollin pojan Lancen asema kisakuskina on ”koskematon”.

ESPN:n lähteiden mukaan Pérez on jo pannut agenttinsa tarkastelemaan eri vaihtoehtoja, sillä Vettelin sopimus julkistetaan mediatietojen mukaan jo Silverstonen osakilpailun yhteydessä 2. elokuuta.

Ajotaidoiltaan pätevän ja tukevasti sponsoroidun Pérezin vaihtoehdot ensi kaudelle ovat niukat, ESPN:n mukaan joko amerikkalaistalli Haas tai sveitsiläinen Alfa Romeo.

Haasilla tarjolla olisi ranskalaiskuski Romain Grosjeanin istuin, Alfa Romeolla mahdollisesti Kimi Räikkösen palli – jos suomalaiskuljettaja ei jatka uraansa.

Yksi vaihtoehto on myös se, ettei Pérez löydä enää vapaata paikkaa F1-kuskien välisessä tuolileikissä. Laihana lohtuna kuski saa lehtitietojen mukaan seitsemännumeroisen summan Racing Point -sopimuksensa ulosostamisesta.

Racing Pointin nimi vaihtuu ensi kaudella Aston Martiniksi.

Lue myös:

    Uusimmat