Mainos

Kiemunki jatkoi kärjekästä kirjoittelua islamista – seuraukset selvinnevät loppuviikosta

Kansanedustaja Lea Mäkipään (ps.) eduskunta-avustaja Terhi Kiemunki on jatkanut kärjekästä kirjoitteluaan islaminuskosta.

Terhi Kiemunki julkaisi pääsiäisenä Uuden Suomen blogissaan kirjoituksen "Kun 'unelma' on saavutettu, on myöhäistä katua". Kiemungin mukaan islam muun muassa alistaa häikäilemättömästi kaiken alleen.

– Se vaatii vaan ei suvaitse. Ei ole maltillista islamia, on vain yksi islam. On vain yksi Koraani jonka mukaan jokaisen muslimin tulee elää, Kiemunki kirjoitti.

Uusi Suomi poisti kirjoituksen pian sen julkistamisen jälkeen. Lehden päätoimittaja Markku Huusko perusteli asiaa STT:lle sillä, että tekstin sisältö oli Uuden Suomen ohjeiden vastainen.

Kansanedustaja Mäkipää ei vielä ota kantaa siihen, voiko Kiemunki jatkaa hänen avustajanaan. Aikaisemman kohun jälkeen hän oli todennut Kiemungin voivan jatkaa avustajanaan, mutta painottanut, ettei vastaava saa toistua.

Kiemungin nettikirjoittelu aiheutti kohun edellisen kerran palmusunnuntaina, kun hän ihmetteli muslimityttöjen virpomista. Kiemungin Facebook-seinällä lapsille muun muassa ehdotettiin virpomispalkaksi kondomeja ja sianlihaa.

Mäkipää sanoo, että hän kertonee loppuviikolla, mikä on Kiemungin tulevaisuus eduskunta-avustajana.

– Asiat ovat vielä kesken. Käsittelemme tätä yhdessä eduskunnan virkamiehien kanssa. Menemme virallista laillista tietä, Mäkipää sanoi STT:lle.

Kiemunki toimii myös Pirkanmaan perussuomalaisten piirihallituksen varapuheenjohtajana. Piirihallitus pui Kiemungin kohtaloa sunnuntaina kokouksessaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.