KHL-pomo seuraa silmä tarkkana Leo Komarovin tilannetta NHL:ssä – "Harkitsemme sitä"

KHL-seura Dynamo Moskovan GM Viktor Merkulov on valmis naaraamaan NHL:ssä pelaavan Leo Komarovin Moskovaan, jos suomalaishyökkääjä on valmis palaamaan Eurooppaan.

34-vuotiaan Komarovin alkukausi New York Islandersissa on alkanut nihkeästi. Suomalaishyökkääjä on asetettu jo kahdesti tämän kauden aikana waivers-listalle ja peliaikakin on ollut kortilla. Komarov on pelannut tällä kaudella 11 ottelua tehoin 0+2.

Komarovin tilanne on herättänyt spekulaatioita siitä, jääkö käynnissä oleva kausi suomalaiskonkarin viimeiseksi NHL:ssä. Komarovin tilannetta seurataan tarkasti muun muassa KHL:ssä. Dynamo Moskovan GM Viktor Merkulov olisi valmis hankkimaan Komarovin takaisin Moskovaan.

– Me harkitsemme Komarovin hankkimista, mutta toistaiseksi hänen edustajansa eivät ole olleet meihin yhteydessä. Meillä ei ole myöskään virallista tietoa siitä, että hän olisi palaamassa KHL:ään, Dynamo Moskovan GM Viktor Merkulov kommentoi Championatin mukaan.

– Jos hän on valmis, harkitsemme tuota mahdollisuutta.

Dynamo Moskova on Komaroville entuudestaan tuttu seura, sillä suomalaishyökkääjä on edustanut seuraa useamman kauden ajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja