Mainos

Kevyt päivävoide aikuiselle iholle

Suosikkivoiteesta nyt kevyempi uutuusversio: NIVEA Anti-Wrinkle Q10PLUS Light Day Care. Uusi NIVEA Anti-Wrinkle Q10PLUS Light Day Care on kevyempi vaihtoehto maailman myydyimmälle ryppyvoiteelle. Se on suunniteltu erityisesti normaalille ja sekaiholle, joka tarvitsee ihon ikääntymisen merkkejä hidastavia tehoaineita.

Monella yli 30-vuotiaalla naisella on rasvoittuva sekaiho, jolloin tavalliset anti-age-voiteet tuntuvat turhan paksuilta ja raskailta.Voiteet eivät imeydy kunnolla, ja ne jättävät iholle rasvaisen tunteen. Seurauksena sekaihoiset ovat käyttäneet kosteusvoiteita, joissa ei ole anti-age-tehoaineita. NIVEA Anti-Wrinkle Q10PLUS Light Day Care on ratkaisu ongelmaan, sillä se on kevyt ja nopeasti imeytyvä anti-age-päivävoide seka- ja rasvoittuvalle iholle.

NIVEA Anti-Wrinkle Q10PLUS Light Day Care on yhtä tehokas kuin perinteinen NIVEA Q10PLUS Day Care -voidekin, sillä se sisältää saman verran Q10-koentsyymiä. Kevyt NIVEA Q10PLUS -voide vähentää ilmeryppyjä kolmessa viikossa ja syvempiä ryppyjä neljässä viikossa. Voiteessa on suojakerroin 15,joten se suojaa tehokkaasti myös auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Voiteessa on kevyt, moderni ja nuorekas tuoksu.

Q10-koentsyymin määrä tuplattu kaikissa NIVEA Q10PLUS-tuotteissa

NIVEA Q10PLUS -sarja täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta ja sen kunniaksi tuotteiden sisältämä Q10-koentsyymin määrä on kaksinkertaistettu. Samalla tuoksua on muutettu modernimmaksi, ja päivä- sekä silmänympärysvoiteiden UVA- ja UVB-suojaa on nostettu suojakertoimeen 15.

NIVEA Q10PLUS -sarjaan kuuluu uuden kevyen päivävoiteen lisäksi NIVEA Q10PLUS Anti- Wrinkle Day Care, NIVEA Q10PLUS Anti-Wrinkle Night Care ja NIVEA Q10PLUS Anti-Wrinkle Eye Care.

NIVEA Q10PLUS -tuotteet sopivat yli 30-vuotiaille naisille, joiden ihoon on alkanut ilmaantua ensimmäisiä ryppyjä. Tuotteet vähentävät ryppyjä sekä auttavat ehkäisemään uusien ryppyjen syntymistä.

NIVEA Q10PLUS -voiteiden teho perustuu Q10-koentsyymiin, jota esiintyy ihossa luontaisestikin. Nuoressa ihossa Q10-koentsyymiä on riittävästi, mutta sen määrä vähenee jo kolmekymppisillä. Beiersdorf on patentoinut ainutlaatuisen synteettisen NIVEA Q10-koentsyymin, joka on niin lähellä ihon omaa Q10-koentsyymiä, että sille on saatu lupa kutsua sitä ”ihon omaksi” Q10-koentsyymiksi.

Q10 vaikuttaa ihon uusiutumiseen ja riittävän adenosiinitrifosfaatin (ATP) saantiin. Solut käyttävät ATP:tä energiavarastona. ATP luovuttaa soluille energiaa, joka auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan. NIVEA Q10PLUS -voiteet neutralisoivatkin tehokkaasti vapaita radikaaleja, jotka syntyvät stressin, ympäristön ja UV-säteiden vaikutuksesta. Voimistunut iho pysyy joustavampana ja ihokudos kiinteytyy.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.