Kevätmorsiamen kimpussa tuoksuvat yrtit

Makuja-kokki Tekla Wannas on myös taitava floristimestari, joka loihtii upeita kukka-asetelmia hetkessä. Lue Teklan ihanat vinkit kevään ja kesän juhliin.

Monitaituri Tekla Wannas näyttää taitonsa Makuja-ohjelman keittiössä, mutta hänellä on takataskussaan myös floristimestarin tutkinto. Taitava nainen seuraa alan trendejä tarkastin koti- kuin ulkomaillakin.

Tämän kevään morsiamia hän vinkkaa lisäämään hajuveden lisäksi myös muuta tuoksua hääasuun.

– Keski-Euroopassa käytetään paljon yrttejä morsiuskimpussa ja trendi on hiljalleen rantautumassa myös Suomeen. Esimerkiksi rosmariini ja timjami toimivat loistavasti, sillä ne säilyvät kauniina koko päivän.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat