Makuja-kokki Tekla Wannas on myös taitava floristimestari, joka loihtii upeita kukka-asetelmia hetkessä. Lue Teklan ihanat vinkit kevään ja kesän juhliin.
Monitaituri Tekla Wannas näyttää taitonsa Makuja-ohjelman keittiössä, mutta hänellä on takataskussaan myös floristimestarin tutkinto. Taitava nainen seuraa alan trendejä tarkastin koti- kuin ulkomaillakin.
Tämän kevään morsiamia hän vinkkaa lisäämään hajuveden lisäksi myös muuta tuoksua hääasuun.
– Keski-Euroopassa käytetään paljon yrttejä morsiuskimpussa ja trendi on hiljalleen rantautumassa myös Suomeen. Esimerkiksi rosmariini ja timjami toimivat loistavasti, sillä ne säilyvät kauniina koko päivän.
Lue vinkit Koti-sivulta: Kevään häätrendi – tuoksuva morsiuskimppu
MTV3/Helmi
Kuva: Shutterstock