Makuja-kokki Tekla Wannas on myös taitava floristimestari, joka loihtii upeita kukka-asetelmia hetkessä. Lue Teklan ihanat vinkit kevään ja kesän juhliin.
Monitaituri Tekla Wannas näyttää taitonsa Makuja-ohjelman keittiössä, mutta hänellä on takataskussaan myös floristimestarin tutkinto. Taitava nainen seuraa alan trendejä tarkastin koti- kuin ulkomaillakin.
Tämän kevään morsiamia hän vinkkaa lisäämään hajuveden lisäksi myös muuta tuoksua hääasuun.
– Keski-Euroopassa käytetään paljon yrttejä morsiuskimpussa ja trendi on hiljalleen rantautumassa myös Suomeen. Esimerkiksi rosmariini ja timjami toimivat loistavasti, sillä ne säilyvät kauniina koko päivän.
Ihan mitä tahansa yrttejä morsiuskimpussa ei voi käyttää, sillä esimerkiksi basilika lakastuu nopeasti. Hääpäivänä kimpun on koostuttava kestävistä kukista, sillä juhlahumussa ne joutuvat kovalle koetukselle.