Ketoselle kuittailua – kollegat kuvailevat Putous-tähtiä

Uudet Putous-tähdet pääsevät tositoimiin lauantaina 11. lokakuuta, kun Putouksen uusi kausi pyörähtää käyntiin. Miten kollegat kuvailevat näyttelijöitä?

Uudistunut Putous esittelee katsojille uusia tähtiä, jotka tulevat syksyn mittaan laittamaan itsensä täysillä likoon yhteensä kahdeksassa lauantai-illan suorassa lähetyksessä. Uusien tähtien joukossa on sekä katsojien jo tuntemia kasvoja että uusia kykyjä.

Miten uusien Putous-tähtien kollegat kuvailevat jännittävään haasteeseen tarttuneita näyttelijöitä?

Essi Hellén saa kanssaan muun muassa 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvassa näytelleeltä Riku Niemiseltä kehuja. Nieminen on työskennellyt Hellénin kanssa myös tänä syksynä.

– Essi on tosi lahjakas ja nopea – ja vielä hyvännäköinenkin. Se on aina plussaa, Nieminen kuvailee.

– Lisäksi Essi on todella muuntautumiskykyinen. Ennustan, että Essi pärjää Putouksessa hyvin.

Useilta kausilta tuttu Putous-konkari luottaa muihinkin seuraajiinsa.

– Vinkkini heille on, että kannattaa vain antaa mennä, täysillä päin. Koossa on hyvä porukka. Komedia taittuu varmasti ihan jokaiselta heistä.

Hellénin rinnalla syksyn Putousta tähdittää muun muassa Ville Tiihonen, jonka katsojat voivat muistaa esimerkiksi Mustat lesket -tv-sarjasta. Teatterin ystäville Tiihonen on  puolestaan ennestään tuttu improvisaatioteatteri Stella Polariksen lavalta.

Miehen kanssa jo useamman vuoden Stella Polariksen riveissä improvisoinut näyttelijä Sari Havas odottaa jo innolla näkevänsä kollegansa Putouksessa.

– En yllättynyt tästä, Ville sopii sinne juuri hyvin! Hän jos kuka heittäytyy, Havas kehuu.

Nainen ei säästele kehuja Tiihosesta puhuessaan. Hänen mukaansa mieheltä on lupa odottaa vauhdikkaitakin kohtauksia.

– Ville on todella lahjakas ja todella fyysinen improvisoija. Hän on vahva, ja taipuu ihan mahtaviin soolonumeroihin. Hän saa miimattua mitä erikoisempia tilanteita vaikka yksin. Lisäksi hän nopea, nokkela ja älykäs!

Ketonen ja Myllyrinne -sarjasta muistettava Kari Ketonen lukeutuu Putous-kaartin tunnetuimpiin nimiin. Miehen entinen aisapari Ville Myllyrinne ei pidättele sanojaan entistä kollegaansa luonnehtiessaan.

– Karin Putous-pesti yllätti positiivisesti ja toi voimaa varmasti monille ikääntyneille ja parhaat päivänsä nähneille esiintyjille. Nythän näemme, että lopulta ihan jokaisella on mahdollisuus, kadunmiehilläkin, Myllyrinne leukailee.

Putouksessa itsekin sen toisella kaudella esiintyneellä Myllyrinteellä on ystävälleen tarjota myös kallisarvoinen neuvo.

– Erityisesti Karin kannattaa pitää silmällä Putous-lähetyksissä naispuolisia kollegoitaan. Eihän sitä loppujen lopuksi koskaan tiedä, kuka saa ja kenelle annetaan, kun se iso pyörä oikein pyörähtää, mies heittää.

Miten Putous-tähdet itse kuvailevat toisiaan? Katso hauska roast-henkinen esittelykierros artikkelin yläpuolelta!

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja