Mainos

Keskusta valmistelee uutta byrokratian purkamispakettia

Keskustan eduskuntaryhmässä on pitkin talvea valmisteltu uutta byrokratian purkamispakettia, kertoo eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen.

Kaikkosen mukaan paketissa on yhteensä 200 uutta ehdotusta byrokratian ja sääntelyn purkamiseksi. Paketti julkaistaneen ensi viikolla Oulussa puolueen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa.

Kaikkosen mukaan paketti sisältää ehdotuksia monelta yhteiskunnan alueelta. Kaikkonen kertoo, että kentältä on tullut ehdotuksia etenkin maatalouden byrokratian purkamiseen.

2:13

Keskustan työvaliokuntien ja ministereiden kesäkokous päättyi keskiviikkona Raumalla. Kokouksessa keskusteltiin lisäksi muun muassa tulevasta budjettiriihestä, työllisyyspaketista ja investointien vauhdittamisesta.

– Toivottavasti hallitus löytää vielä lisäkeinoja, jolla työllisyyttä ja yrittäjyyttä tässä maassa kehitetään. Meillä on tullut ensimmäiset paremmat työllisyysluvut pitkästä aikaa, Kaikkonen sanoi.

Lisää ideoita investointien vauhdittamiseen haetaan ensi viikolla myös muun muassa elinkeinoelämän edustajilta, yrittäjiltä ja palkansaajajärjestöiltä. Sipilä kertoo kutsuneensa heidät keskustelemaan siitä, miten investointeihin saataisiin vauhtia jo ensi vuonna.  

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja