Mainos

Kesko ja OP-ryhmä kiristävät korttikisaa

Kesko ja Osuuspankit ryhtyvät laajaan korttiyhteistyöhön. Esimerkiksi ensi kuun alussa OP:n asiakkaat voivat liittää Keskon Plussa-tunnukset Visa- ja Visa Electron -kortteihinsa ja saada piste-etuja pankkitililleen.

Kesko ja Osuuspankit ryhtyvät laajaan korttiyhteistyöhön vastatakseen S-ryhmän haasteeseen. OP-ryhmä ja K-ryhmä julkistivat tänään uusia hankkeita.

Toukokuun alussa OP:n asiakkaat voivat liittää Keskon Plussa-tunnukset Visa- ja Visa Electron -kortteihinsa ja saada piste-etuja pankkitililleen. Tarjolla on myös vuosimaksuton K-Plussa MasterCard.

- Plussa-ominaisuuden liittäminen on luontevaa kortin uudistamisen yhteydessä, mutta sen voi tehdä myös heti pankissa tai pankin nettipalvelussa, kertoi Kuopion Osuuspankin toimitusjohtaja Jaakko Ojanperä.

Tavoitteena on nostaa asiakkaiden K-ketjuista saama Plussa-etu vuositasolla noin 100 miljoonasta eurosta yli 200 miljoonaan euroon.

Toinen uutuus on vakuutusyhtiö Pohjolan liittyminen Plussa-kanta-asiakasohjelmaan toukokuun alussa.

Osuuspankkikeskus ja Kesko allekirjoittivat viime vuonna pitkäaikaisen sopimuksen yhteistyöstä. Kyseessä on vastaveto S-ryhmän linjauksille ja perusteilla olevalle S-pankille.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.