Kesän trendikkäin väri saa ruskettuneen ihon hehkumaan – katso

Mercedes Benzin muotiviikoilla nähtiin loistava osoitus siitä, kuinka tämän kesän trendikkäin väri korostaa rusketusta.

Miamin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Adriana de Moura näyttäytyi muotiviikoilla kirkkaanvihreässä asussa, joka sai hänen ruskettuneen ihonsa säteilemään entisestään. Kuka tahansa voikin käyttää voimakkaan vihreän värin voimaa hyväkseen ja saada päivettyneen ihonsa hehkumaan tänä kesänä entisestään!

De Moura oli valinnut ylleen smaragdinvihreän mekon, jonka kerrostettu helma laskeutui kauniisti hänen vartalolleen. Asiaankuuluvien aurinkolasien ja yksinkertaisten platform-korkokenkien lisäksi tähti ei ollut valinnut sen kummempia asusteita osaksi asukokonaisuuttaan.

Jos iho on erityisen vaalea, saattavat voimakkaat värisävyt viedä etenkin kasvoilta helposti väriä. De Mouran esimerkin mukaisesti ruskettunutta ihoa vasten voimakkaat värit pääsevät sekä oikeuksiinsa että korostavat ihon omaa, pronssinhohtoista hehkua. Ota mallia yksinkertaisesta, mutta toimivasta tyylistä tähdeltä ja korosta kevyttä rusketusta näyttävästi!

Lisää muodista Mallitoimisto -sarjassa:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Calvin Klein

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja