Mainos

Kesäkurpitsahillo

  • 2 l kuorittua kesäkurpitsaa paloina
  • 0,5 dl vettä
  • 2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 0,5 kg sokeria
  • 0,5 tl kardemummaa hienonnettuna
  • n. 1 rkl sitruunahappoa

Keitä kattilassa kesäkurpitsanpalat, vesi, sitruunan raastettu kuori ja -mehu niin, että kesäkurpitsanpalat pehmenevät. Soseuta kesäkurpitsa sauvasekoittimella. Lisää soseeseen sokeri ja kardemumma. Keitä 45 minuuttia. Lisää sitruunahappo ja purkita.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.