Kerttu Rissanen paljasti haaveensa, jota Sami Uotila ei allekirjoita: "Ehkä saan hänet suostuteltua"

Kerttu Rissanen palasi juuri Uudesta-Seelannista: "Elämäni paras matka" 2:41
Katso video! Kerttu Rissanen säteili Kultainen Venla -gaalan punaisella matolla!

Kerttu Rissanen kouluttautui kuukauden ajan Uudessa-Seelannissa.

Liikunnan ammattilainen ja entinen Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen saapui Kultainen Venla -gaalaan näyttävässä hopeisessa iltapuvussa. Rissanen kertoi palanneensa kuukauden mittaiselta Uuden-Seelannin matkaltaan, jossa hän kävi hakemassa oppia liikunnanohjaajan työhönsä.

– Se oli elämäni paras matka. Mahtava luonto ja ihania ihmisiä. Ohjaan Les Mills -tunteja ja menin sieltä hakemaan oppia maailman parhailta kouluttajilta sekä opettajilta, Säteilevä Rissanen kertoo.

Kaunotar kertoi suunnitelleensa matkaa jo usean vuoden ajan ja halusi ehdottomasti toteuttaa sen yksin.

– Pääsin tekemään sen mistä olin aina haaveillut, Rissanen iloitsee.

Nykyisin muun muassa jooga-ohjaajana työskentelevä Rissanen kertoo, että edelleen hänet muistetaan Salatuista elämistä, mutta on iloinen, että ihmiset tunnistavat hänet nykyisin myöskin muista yhteyksistä.

– Nykyisin olen aika lailla liikunta-alalla, niin mielestäni on todella hienoa, jos joku tunnistaa siitä. Minulla on suunnitelmia kasvattaa omaa profiilia liikunta-alan parissa, Rissanen sanoo.

Rissasen tulevaisuuden haaveet ovatkin tiukasti liikunta-alalla ja hän toivookin saavansa luoda jotain omaa, ja samalla kouluttaa itseään esimerkiksi joogassa, sekä yksilöohjauksessa. Liikunnan lisäksi haaveissa on oma koira yhdessä kihlattunsa näyttelijä Sami Uotilan kanssa, mutta vitsailee, että siitä pariskunta ei ole vielä päässyt yhteisymmärrykseen.

– Riippuu paljon siitä lähdenkö Uuteen-Seelantiin, vai mitä aion tehdä, mutta kyllä minä ehkä saan hänet suostuteltua, Rissanen hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat