Kerttu Rissanen hämmentyi aluksi tunteistaan Sami Uotilaa kohtaan: "Hän on melkein samanikäinen kuin äitini"

Kerttu Rissanen paljastaa – alkoi kokea yllättäviä ihastumien tunteita vastanäyttelijäänsä Sami Uotilaa kohtaan 2:31
Videolla Kerttu Rissanen kertoo, miksi hänen ystävänsä olivat huolissaan, kun kuulivat hänen ja Sami Uotilan suhteesta. 

Kerttu Rissanen kertoo Maria Veitolalle, kuinka hän alkoi tuntea yllättäviä ihastumien tunteita vastanäyttelijä Sami Uotilaa kohtaan. 

Maria Veitola saa kutsun Salkkarit-näyttelijä Sami Uotilan ja kuntovalmentaja, somevaikuttaja ja näyttelijä Kerttu Rissasen luo. Päivien aikana he juttelevat ikäerosta parisuhteessa ja miten siihen suhtaudutaan.

Rissanen ja Uotila tapasivat Salattujen elämien kulisseissa ja rakastuivat. He vahvistivat suhteensa MTV Uutiselle vuonna 2019. He muuttivat yhteiseen kotiin vuonna 2020 ja menivät kihloihin vuosi sitten keväällä. Pariskunta asuu vuokra-asunnossa aivan Helsingin ydinkeskustassa. 

Kerttu Rissanen kertoo Veitolalle, kuinka hän alkoi kokea voimakkaita ihastumisen tunteita vastanäyttelijäänsä Sami Uotilaa kohtaan. 

– Muistan, kun meidän roolihahmot kirjoitettiin yhteen ja mietin, että äh tämäkin vielä. Että kauhea ikäero ja mitähän tästäkin nyt tulee. Ja Samikin on ihan ammattinäyttelijä, niin se tilanne vaan jännitti tosi paljon. Emmekä olleet oikein jutelleetkaan koskaan aiemmin mitään.  

Rissanen kertoo, että hän ihmetteli hänessä heränneitä ihastumisen tunteita. 

– Sitten aloimme näytellä yhdessä ja kohtaukset menivätkin tosi kivasti. Ja meillä oli tosi kivaa yhdessä. Olin vähän hämmentynyt siitä, kun meidän roolihahmot ihastuivat toisiinsa, mutta samalla myös minusta tuntui, että ihastun. 

Sami Uotila on 52-vuotias ja Kerttu Rissanen 27-vuotias. Rissanen kertoo itsekin pohtineensa paljon ikäeroa. 

– Sami on melkein samanikäinen kuin äitini. Se tuntui hassulta. Toisaalta me molemmat olimme ihastuneita toisiimme, niin sitten ajattelin, että miksi siinä ei voisi sitten tapahtua jotain. Sitten menimme viinille ja sitten siinä menikin koko viikonloppu, Rissanen paljastaa. 

Videolla Kerttu Rissanen kertoo, miksi hänen ystävänsä olivat huolissaan, kun kuulivat hänen ja Sami Uotilan suhteesta. 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat