Mainos

Kenelle huippujournalistille sinä antaisit palkinnon? Äänestä!

Suuren Journalistipalkinnon saajat ratkeavat jo huomenna. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan aina viimeisille metreille asti suurijournalistipalkinto.fi –sivuistolla.

MTV3:n vastaava päätoimittaja ja Suuren Journalistipalkinnon palkintolautakunnan puheenjohtaja Merja Ylä-Anttila muistuttaa, että ilman yleisöä ei journalismia ole.

– Yleisösuhde on jokaiselle medialle todella tärkeä. Vuoropuhelu yleisön kanssa on tullut entistä tärkeämmäksi esimerkiksi sosiaalisen median kautta, Ylä-Anttila sanoo.

Viime vuonna yleisö sai ensimmäistä kertaa valita oman suosikkinsa Suuren journalistipalkinnon saajaksi. Tänä vuonna yleisöäänestys tuo jälleen pöhinää gaalaan.

– Äänestysaikaa on huomisen tv-lähetyksen puoliväliin asti. Heti äänestysajan loputtua julistetaan yleisön suosikki. Ehdokkaalle on tällöin luvassa salainen erikoispalkinto, kertoo Suuri Journalistipalkinto 2012 –ohjelman tuottaja Mari Haavisto.

Suuri journalistipalkinto jaetaan suorana MTV3-kanavalla huomenna kello 20 alkaen Vanhan ylioppilastalon salissa.

Merja Ylä-Anttilan mukaan ohjelma kannattaa katsoa, koska huomenna on mahdollisuus kurkistaa mediatalojen kulisseihin.

– Uutisaiheet puhuttavat meitä kaikkia pitkin vuotta. Olivat aiheet sitten politiikassa, urheilussa, luonnossa tai taloudessa. Suuressa Journalistipalkinnossa pääsee näkemään, miten ne uutiset ovat syntyneet ja miten niitä sitten lopulta arvioidaan, Ylä-Anttila kertoo.

Suuri Journalistipalkinto jaetaan nyt 12. kertaa. Palkinto jaetaan kolmessa palkintoluokassa: Vuoden juttu, vuoden journalisti ja vuoden journalistinen teko. Palkinnon arvo on jokaisessa kategoriassa 7 500 euroa

Suuri journalistipalkinto -gaala tulee suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla 20.3. klo 20 alkaen. Esiintyjinä gaalassa ovat Samuli Putro, Irina ja Suomen suosituin runoilijapoika Daniel Helakorpi. Tänä vuonna jaetaan toista kertaa gaalan historiassa myös Yleisön suosikki -palkinto. Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä suosikkiasi osoitteessa Suurijournalistipalkinto.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.