Kendall Jenner itkee Pepsi-kohua: "Minulla ei ole aavistustakaan, miten selviän tästä"

Tosi-tv-sarja Kardashianit palasi tauolta Yhdysvalloissa.

Kardashianit-sarjan uusi tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa viime sunnuntaina. Kauden avausjaksossa malli Kendall Jenner, 21, joutuu muistelemaan viime keväänä Pepsi-mainoksesta noussutta kohua.

Virvoitusjuomajätti joutui keskeyttämään mainoskampanjan, joka osoittautui yhtiön maineelle haitalliseksi. Mainoksessa Jenner käveli mielenosoituksen läpi ja ojensi poliisille tölkin Pepsiä, minkä jälkeen koko kadullinen väkeä ratkesi riemuun.

Mainosvideota moitittiin rasistiseksi ja loukkaavaksi poliisiväkivallan uhreiksi joutuneita mustia kohtaan.

– Kendall syyttää itseään tapahtuneesta. Hän yrittää kovasti olla yhteiskunnallisesti tietoinen työprojekteista, joihin hän lähtee mukaan. Kendall ottaa siis asian todella raskaasti. Hänen tarkoituksenaan ei ole koskaan olla epäkunnioittava ketään kohtaan tai loukata ketään, Kendallin isosiskopuoli Khloé Kardashian toteaa ohjelmassa Peoplen mukaan.

Caitlyn Jenner (ennen Bruce Jenner) puhui tyttärensä Pepsi-mainoksesta julkisuudessa markkinoidessaan elämäkertakirjaansa kevään kohun jälkeen, vaikka Kendall oli pyytänyt häntä olemaan puhumatta aiheesta.

Caitlyn kertoi medialle, että Kendall oli nähnyt mainoksen käsikirjoituksen etukäteen ja hyväksynyt sen. Kendall kiisti asian.

– Luotin kaikkiin. Luotin mainostiimiin. Sen jälkeen, kun näin ihmisten reaktion ja luin, mitä ihmisillä ajattelivat mainoksesta, tajusin, mikä meni pieleen. Romahdin, Kendall sanoo ohjelmassa.

– Minulle soitettiin viiden minuutin välein ja kerrottiin mainokseen liittyviä huonoja uutisia. Se oli niin stressaavaa. Minua järkytti eniten se, että isä otti mainoksen puheeksi julkisuudessa. Hän ei tiedä, mitä oikeasti tapahtui. Hän vain oksentaa sanoja.

Kendall jatkaa avautumistaan todeten, että hänestä tuntuu todella pahalta.

– Tuntuu pahalta, että kukaan loukkaantui. Tuntuu pahalta, että koko juttu lähti väärille raiteille. Minusta tuntuu suoraan sanoen aivan kamalalta. Minulla ei ole aavistustakaan, miten selviän tästä. En tiedä mitä tehdä, hän pohtii.

Kim Kardashian lohduttaa ohjelmassa pikkusiskopuoltaan.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun jouduit keskelle skandaalia. Et ole kokenut aiemmin mitään vastaavaa. Se on ihan okei. Otat tästä varmasti opiksesi, Kim sanoo.

– On muistettava olla aito ja rehellinen. Sitä ei voi sivuuttaa. Muista, että tunnelin päässä on valoa, hän jatkaa siskonsa tsemppaamista.

Lopulta Kendall murtuu Peoplen artikkelin mukaan kyyneliin.

– En ikinä loukkaisi tarkoituksellisesti ketään. Tunsin itseni helvetin tyhmäksi, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat