Kendall Jenner avautui kauneuskriisistään: En voinut katsoa ihmisiä silmiin

Kardashianin klaanin nuorempaa polvea oleva Kendall Jenner on kärsinyt aiemmin pahasta epävarmuudesta.

Kardashianin klaanin elämää saadaan seurata AVAlla maanantaisin tosi-tv-sarjassa Kardashianit. Näyttävästä elämäntyylistä huolimatta suurennuslasin alla elävillä Kardashianinkaan naisilla ei ole aina ollut helppoa, vaan itsevarmuusongelmat ovat piinanneet myös heitä.

Nuorempaa sukupolvea oleva Kendall Jenner, 19, avautui hiljattain maksullisilla nettisivuillaan teinivuosinaan kärsimästään aknesta, joka sai tähden olon tuolloin hyvin epävarmaksi. Asiasta uutisoi Daily Mail

– Minulla oli todella paha akne, kun oli nuorempi. Muistan sen niin hyvin. Aloin kärsiä iso-ongelmista 8. tai 9. luokalla, nainen avautuu.

Enää Jennerin aknesta ei ole jälkeäkään.

Kuuluisilta siskoiltaan nainen oli saanut neuvoksi pitää kätensä erossa kasvoistaan ja olla kaivelematta näppylöitä. Aknen vuoksi Jenner arasteli muille ihmisille puhumista ja ihastuksiensa lähestymisestä hän ei edes uskaltanut haaveilla.

– Tulin hyvin tietoiseksi aknestani. Se tuhosi itsetuntoni täysin. En edes katsonut ihmisiä, kun puhuin heille. Tunsin oloni täydelliseksi hylkiöksi. Jos puhuin, peitin samalla kasvoni kädelläni.

Jenner kertoo aknen hävinneen lopulta hyvien ihotautilääkäreiden ja varttumisen ansiosta.

Kardashianit AVAlla maanantaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat