Mainos

Kekseliästä kissataidetta: Upeille muistokuville valtaisa suosio

Brittimiehen kunnianosoitus edesmenneelle kissalleen on kerännyt hetkessä miljoonayleisön.

Kun Richard Saundersin kissa kuoli helmikuussa, mies päätti kunnioittaa rakasta lemmikkiään taiteen avulla. Mies ryhtyi kuvaamaan englantilaisia puutarhoja, joiden pensaat hän korvasi digitaalisesti aidon oloisilla kissahahmoilla.

Facebookiin lisätyt kuvat ovat saaneet suuren yleisön nopeasti pauloihinsa. 

Ihmiset uskovat kuvien olevan totta

Kuvat ovat niin realistisia, että tuhannet ihmiset ovat lähestyneet miestä kysyäkseen, ovatko kuvat aitoja ja mistä kyseiset puutarhat löytyvät. Saunders kertoo paljastavansa totuuden muokkauksesta pian, sillä hän haluaa tulla muistetuksi ennen kaikkea taiteesta, ei huijauksesta.

– Yritän kertoa asiasta ihmisille, mutta joskus he eivät halua tietää totuutta, vaan mieluummin uskoa, että ne ovat todellisia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

69-vuotias Saunders sai idean kuviinsa nähdessään kävelyretkellä pensaan, joka muistutti muodoltaan kissaan. Kun vastaan tuli myös toinen pensas, joka näytti nukkuvalta kissalta, mies ryhtyi toimeen. Hän kertoo, ettei kuvien muokkaaminen ole hänelle kovinkaan vaikeaa.. 

Facebookiin lisätyt kuvat ovat lähteneet leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi kuvaa, jossa kissa juo vettä Surreyssa, on katsottu jo yli kolme miljoonaa kertaa. Mies on itsekin hämmästynyt kuviensa huimasta suosiosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen ihmeissäni siitä, kuinka kuvista tuli suosittuja. En koskaan suunnitellut tekeväni rahaa projektillani, sen piti olla vain hauskapitoa, Saunders toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: BBC

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.