Kekseliäs keino tukalille treffeille: Baarin salainen shotti pelastaa uhkaavasta tilanteesta

Jenkkibaarilla on kätevä keino pelastaa asiakkaat pinteestä.

Floridan St. Petersburgissa sijaitsevassa Iberian Rooster -baarissa on myynnissä salainen shotti. "Angel shot" -nimellä kulkeva shotti tulee tilata silloin, kun tarvitsee baarimikon apua päästääkseen karkaamaan uhkaavasta tilanteesta. 

Shotti tulee tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun vastatavattu Tinder-deitti vaikuttaa epäilyttävältä, ja haluaa kiinnittää baarimikon huomion paljastamatta kuitenkaan epävarmuuttaan treffikumppanille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Stephanie Duran -niminen nainen jakoi kuvan, jonka nappasi Iberian Roosterin naistenhuoneesta. Naistenhuoneen kyltissä opastetaan naisia tilaamaan 'Angel Shot', kun tilanne vaikuttaa tukalalta.

Viestissä kehotetaan toimimaan, jos tuntee olonsa treffeillä turvattomaksi tai jos tilanteessa on muuten vain jotain hämärää. Shotti kehotetaan tilaamaan raakana, jos toivoo baarimikon saattavan autolle, jäiden kanssa, jos toivoo baarimikon soittavan kyydin, ja limen kanssa, jos baarimikon tulisi soittaa suoraan poliisille.

Duran jakoi kuvan saatesanoin: "Jokaisen ravintolan naistenhuoneessa tulisi olla tällainen." Twitterissä oltiin samaa mieltä, sillä naisen kuvasta on tykätty jo satoja tuhansia kertoja.

Tapa levinnyt muuallekin

Iberian Rooster ei olekaan ainoa baari, jossa naisen turvallisuudesta kannetaan huolta. Aiemmin on jo uutisoitu The Brickyard -nimisestä brittibaarista, jonka taktiikassa oli sama ajatus taustalla. Brittibaarissa käskettiin tulla kysymään Jenniferiä tai Rachellea tiskiltä uhkaavan tilanteen yllättäessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Erään toisen englantilaisbaarin vessassa puolestaan oli kyltti, jossa kehotettiin pyytämään Angelaa, jos treffit vaikuttivat hämäriltä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nähtäväksi jää, leviääkö tämä tapa Suomenkin ravintoloihin.

Lähteet:  Inspire More, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja