Keira Knightleyn lytännyt ohjaaja pyytää anteeksi: “Tunnen itseni idiootiksi”

Ohjaaja John Carney tylytti näyttelijä Keira Knightleyä kovin sanankääntein. Nyt hän on tullut toisiin aatoksiin, ja pahoittelee sanojaan.

Ohjaaja John Carney ja Hollywood-tähti Keira Knightley työskentelivät yhdessä vuonna 2013 Begin Again -elokuvan tiimoilla.

Carney arvosteli Knightleytä hiljattain rajusti haastattelussa. Hänen mielestään Knightley ei ollut näyttelijänä vielä riittävän kypsä, ja että hänen kanssaan työskentely oli vaikeaa.

– En halua lytätä häntä, mutta näyttelijänä oleminen on vaikeaa ja se vaatii tietyn määrän rehellisyyttä ja kykyä itsearviointiin. En usko, että hän on niihin vielä valmis, eikä hän todella ollut valmis niihin vielä tuon elokuvaprojektin aikana, Carney latasi.

– Ei työnteosta hänen kanssaan tullut mitään.

Carney on sittemmin katunut sanomisiaan, ja pyysi anteeksi Twitterissä.

– Olen häpeissäni siitä, että sanoin tuollaisia asioita, ja olen koittanut arvioida, mitä ne kertovat minusta itsestäni. Koitin paikata puutteita omassa työssäni syyttelemällä muita. Se ei ole pelkästään huonoa ohjaamista, vaan myös surkeaa käytöstä, Carney kirjoittaa.

– Keira on täysin ammattimainen ja omistautunut kuvaamisen aikana, ja hän oli merkittävässä roolissa sen menestymiseen.

Carney kertoo, että hän on ollut Keiraan yhteydessä henkilökohtaisesti ja pyytänyt anteeksi. Hän halusi tehdä julkisen anteeksipyynnön pahoitellakseen sanomisiaan myös Keiran faneilta. 

Lue myös:

    Uusimmat