Kehonrakentaja "The Hulk" jäi hämäräpuuhistaan nolosti kiinni – massiivinen linnatuomio

Tunnettu australialainen kehonrakentaja Luke McNally, 38, on saanut 17 vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeustuomion huumekaupasta, kertoo muun muassa Herald Sun.

Mr. Australia -kehonrakennuskilpailun vuoden 2012 voittaja McNally sai tuomion useista huumerikoksista Australian Victoriassa maanantaina. Lempinimellä "The Hulk" tunnettu kehonrakentaja oli valmistanut myyntiin kokaiinia, ekstaasia, metamfetamiinia ja fenyyliasetonia.

McNally pyöritti huumeoperaatiota kolmesta paikasta, joista yksi sijaitsi huume- ja alkoholiriippuvaisia auttavassa päihdeklinikassa. Muut lokaatiot olivat entisen bordellin vieressä ja autotallissa.

Peitepoliiseille kiinni

McNally narahti rysän päältä kahdelle peitepoliisille, jotka hän tapasi poliisiasemalla heinäkuussa 2019. McNally uskoi heidän olevan metamfetamiinin käyttäjiä ja sopi uuden tapaamisen heidän kanssaan huumelaboratorioonsa. McNally myi heille siellä tuotteita 400 Australian dollarin edestä.

McNally pidätettiin joulukuussa 2019, mistä lähtien hän on ollut telkien takana.

17 vuoden vankeusrangaistuksen saanut McNally myönsi syyllisyytensä huumekauppaan ja haulikon hallussapitoon.

Urhoollisuusmitalin saaja

Poliisi pääsi alun perin miehen jäljille ryhdyttyään tutkimaan väitteitä, joiden mukaan McNally olisi käyttänyt vuonna 2006 perustamaansa lisäravinneyritystä huumeiden levittämiseen. Kyseisestä yrityksestä tuli Australian suosituin ravitsemusbrändi, jolla McNally pyöritti miljoonabisnestä.

Miehen on lusittava vankeusrangaistuksestaan kymmenen vuotta ja seitsemän kuukautta ennen kuin hän on oikeutettu ehdonalaiseen.

Palomiehenäkin työskennellyt McNally oli saanut vuonna 2009 urhoollisuusmitalin sankariteoistaan Australiaa runtelemien tulvien aikana.

Huumekonnat huomasivat poliisin piilokameran: Juonen tajunnut mies repi kameran seinästä 1:36
Katso myös: poliisi käräytti huumerosvot piilokameralla Vantaalla.

Lue myös:

    Uusimmat