Mainos

Kehäradan ongelmia ei vielä saatu korjattua – liikenteen arvioidaan palailevan kello 19

Junaliikenne pääkaupunkiseudun kehäradalla on vielä poikki Vantaankosken ja Hiekkaharjun asemien välillä sähkökatkon vuoksi. Laitteita kuitenkin korjataan.

Junalla ei pääse Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

HSL korvaa puuttuvaa junaliikennettä busseilla. Tikkurila-lentoasema-välillä liikennöi korvaava bussi 575X ja Vantaankoski-lentoasema-välillä bussi 573X. Helsingin Rautatientorin ja lentokentän välillä liikennöi ylimääräinen bussi 615X.

Vantaan Energian mukaan katkos juontaa juurensa Finavian lentoaseman lähistöllä tekemistä kaivuutöistä. Liikenneviraston mukaan kehäradan sähkökatkot alkoivat jo varhain aamulla. Aamun jälkeen katkokset ovat pahentuneet ja turvallisuussyistä junaliikenne on pysäytetty, kunnes viestiyhteydet ja sähköt saadaan palautettua.

Aamulla sähköt olivat lyhyen aikaa poikki myös osasta Helsinki-Vantaan lentoasemaa.  

Kehäradan länsiosassa I- ja P-lähijunat kulkevat Helsingin keskustan ja Vantaankosken välillä. Idässä Helsingin keskustan ja Hiekkaharjun aseman välillä liikennöi vain N-juna.  

HSL:n matkalipuntarkastajat ohjaavat matkustajia kehäradan asemilla Tikkurilassa, Hiekkaharjussa, Leinelässä, Lentoasemalla, Aviapoliksessa, Kivistössä, Vehkalassa ja Vantaankoskella.

Liikenneviraston mukaan kehäradan liikenne saadaan käyntiin arviolta klo 19.00. Liikenteen käynnistyminen myöhästyi lopputarkastuksessa löytyneiden puutteiden vuoksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.