"Käytin kerran 30 dollaria ananaksiin" – tuhlaripoika keksi oivan keinon säästää rahaa

Kuten monet muutkin opiskelijanuorukaiset, 19-vuotias Daniel yrittää aina miettiä, kuinka voisi säästää rahaa.

Los Angelesista kotoisin oleva nuori stand up -koomikko kertoi Buzzfeed Newsille olevansa pahamaineisen tunnettu siitä, että tuhlaa rahaa tyhmimpiin kuviteltavissa oleviin asioihin.

– Käytin kerran 30 dollaria ananaksiin, Daniel selittää.

Hiljattain Daniel menetti työpaikkansa, joten raha on ollut tiukemmalla kuin yleensä. Niinpä hän kehitteli uskomattoman tavan saadakseen itsensä olemaan tuhlaamatta tavaroihin, joita ei tarvitse.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Danielin avatessa lompakkonsa kurkistaa sieltä tiukkailmeinen Terry Crews, amerikkalainen näyttelijä ja entinen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja.

Daniel kertoo keksineensä idean hävitettyään henkilöllisyystodistuksena.

– Mietin, että "Mitäköhän minun pitäisi laittaa tänne?" Ja ajattelin, että minun pitäisi alkaa säästää rahaa, sillä minulla ei ole töitä ja kukapa olisi parempi taloudellinen neuvonantaja kuin Terry Crews?

Crews on tunnettu saidan Julius-isän roolistaan Lapsuuteni luuserina -sarjassa. Sarjassa Julius esimerkiksi esti Chris-poikaansa heittämästä pois kaurapuuron jämiä laskettuaan, että lautasella oli vielä 0,38 dollarin arvosta ruokaa. Tv-isä oli jopa niin saita rahojensa kanssa, että käski Chrisiä myös ottamaan elektronisen kellonsa irti seinästä, koska se kulutti sähköä 0,02 dollarin arvosta joka tunti. Ja poikahan nukkui muutenkin silloin. Kukapa siis pelottelisi Danielia paremmin säästämään rahaa kuin tämä mies?

Daniel jakoi ideansa Twitterissä, jossa ihmiset rakastuivat siihen. Kuvia on uudelleentwiitattu jo  yli 200 000 kertaa.

– Minä autan ihmisiä tekemään parempia taloudellisia päätöksiä. Annan takaisin yhteiskunnalle, Daniel velmuilee.

Kuinka kartuttaa ensi kesäksi lomakassaa? 8:30

Lähteet: Buzzfeed. Uproxx

Lue myös:

    Uusimmat