Mainos

Vaimon piti antaa miehelleen opetus rahankäytöstä – voitti vahingossa miljoonan

Amerikkalaisvaimo kyllästyi miehensä tuhlaamiseen ja päätti antaa opetuksen.

Kun aviomies, Buddy, lähetti vaimonsa Glenda Blackwellin, 57, ostamaan kaksi Powerball-arvontalippua, vaimo päätti toimia toisin. Hän ostikin yhden raaputusarvan osoittaakseen miehelleen, että voitto on mahdotonta, vaikka pelissä olisikin paremmat todennäköisyydet voittaa.

Blackwell voitti arvastaan miljoona dollaria.

– Aioin olla törkeä ja ostaa raaputusarvan osoittaakseni, ettei voitto osuu niihin. Joskus hermostun häneen, joten sanon silloin, että: "Sinä vain tuhlaat rahojasi."

Vaimo käytti kuuluisaan Powerball-lottoon tarkoitetut rahat ostaakseen 10 dollaria maksavan Carolina Millions -raaputusarvan.

Ja se kannatti. 

– Minun piti syödä sanani, mutta ne olivat syötävän arvoisiakin. Olin todella iloinen, Blackwell hihkuu.

Aivan miljoonaa pariskunta ei tililleen kuitenkaan saa. Blackwell valitsi kahdesta vaihtoehdosta saavansa könttäsummana verojen jälkeen 415 503 dollaria sen sijaan, että hän olisi saanut 20 vuoden ajan 50 000 vuodessa. Hän ei nimittäin ole varma, elääkö niin kauan terveysongelmiensa vuoksi.

Pohjois-Carolinassa asuva pari suunnittelee nyt ostavansa oman tontin ja kodin. Osa rahoista menee parin tyttärelle ja rahaa säästetään myös kahden lapsenlapsen koulutusta varten.

Video: Tämä nainen on saanut miehet maksamaan elämisen puolestaan.

4:29

Lähteet: WLOSSomeecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.