Kaverien uintireissu päättyi järkyttävällä tavalla – 18-vuotias urheilijalupaus on kuollut

18-vuotias yhdysvaltalainen koripallon ja amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Jamari Smith on kuollut hukkumalla, kertoo muun muassa Alabama Local News.

Alabamalaisen Lee High Schoolin tähtiurheilijaksi amerikkalaismediassa kuvailtu Smith oli ollut kaveriensa kanssa uimassa järvessä Alabamassa, kun hän väsyi ja upposi veteen. Paikalle hälytetty pelastushenkilökunta löysi Smithin pinnan alta, ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan, mutta häntä ei voitu enää pelastaa.

Smithin onnettomuuden arvioidaan tapahtuneen tapaturmaisesti eikä ketään epäillä rikoksesta.

Alabaman osavaltion pääkaupungissa Montgomeryssä asunut Smith oli osa osavaltioiden koripallomestaruuden tänä vuonna voittanutta Lee High Schoolin joukkuetta. Hän ehti hiljattain valmistua ja oli solminut amerikkalaisessa jalkapallossa sopimuksen Yhdysvaltain Birminghamissa sijaitsevan Alabaman yliopiston kanssa.

– Hän oli urheilija juuriaan myöten. Oli kyse sitten amerikkalaisesta jalkapallosta tai koripallosta, hän oli dominoiva. Hän oli myös todella rento tyyppi, hän halusi saada ihmiset nauramaan, Smithin jo tämän lapsuudesta saakka tuntenut That’s My Child -nuorisosäätiön perustaja Charles Lee sanoi.

 

Lue myös:

    Uusimmat