Kavala kassa huijasi 26 000 euroa käytetyillä pullokuiteilla

Kassatyöntekijä nosti perusteettomilla ja jo käytetyillä pullonpalautuskuiteilla yli 26 000 euroa kainuulaisessa S-marketissa vuosina 2021–2022.

Nainen oli käyttänyt omia ja kassassa olleita pullonpalautuskuitteja rahan nostamiseen niin omalla kuin muiden myyjien myyjätunnuksilla.

Vuonna 1994 syntynyt nainen tuomittiin törkeästä kavalluksesta ja lievästä petoksesta yhteensä viiden kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Lisäksi vuonna 1963 syntynyt nainen tuomittiin asiassa rahanpesusta 40 päivän ehdolliseen vankeuteen. Nainen oli auttanut tytärtään siirtämään tuhansia euroja rikoksella saatuja varoja tekijän tileille. Oikeus katsoi, että naisen olisi täytynyt ymmärtää, että rahat on todennäköisesti hankittu rikollisesti ja että hänen tyttärensä hyötyy jotenkin niiden kierrättämisestä äitinsä tilin kautta.

Entinen kassatyöntekijä määrättiin korvaamaan osuuskaupalle lähes 25 700 euron vahinko. Rahanpesusta tuomittu äiti on yhteisvastuullisesti korvausvelvollinen tästä noin 8500 euron arvosta. 

Tällainen on uusi pullonpalautuksen hirmulaite – automaatin sisään voi kaataa jopa sata muovipulloa ja tölkkiä yhdellä kerralla 5:34
Tällainen on uusi pullonpalautuksen hirmulaite – automaatin sisään voi kaataa jopa sata muovipulloa ja tölkkiä yhdellä kerralla.

Lue myös:

    Uusimmat