Kauriin vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Kauris-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


KAURIS 22.12.–19.1.

Rakkaus

Rakkauselämäsi piristyy tänä vuonna enemmän kuin uskalsit toivoakaan. Kumppanisi on sinun inspiraationlähteesi. Välillä sinusta voi tuntua, ettet pysty hallitsemaan suuria tunteitasi. Anna kumppanisi pitää ohjia kädessään ja ole avoin vuorovaikutukselle ja ideoiden vaihdolle.

Sinkuilla intohimoisuus nousee uusiin sfääreihin ja uuden suhteen syntyminen on enemmän kuin todennäköistä jo vuoden alkupuolella. Kaikki alkaa vahvasta fyysisestä vetovoimasta, ja kuka tietää mihin se ajan myötä johtaa.

Loppuvuonna voi rakkaudessa olla luvassa vaikeitakin hetkiä. Ne saavat sinut ehkä epäilemään nykyistä suhdettasi, ja se voi johtaa parisuhdekriisiin. Onnistutte kuitenkin ratkaisemaan ongelmanne, ja rakkaus ja intohimo palaavat suhteeseenne entistä vahvempina.

Työ ja ura

Työasiat eivät suju tänä vuonna helposti. Vuoden alussa voit olla suorastaan vaarassa menettää työsi, tai vähintäänkin menetät uskon itseesi. Ongelmat kyllä ratkeavat, kunhan et pidä liikaa kiirettä. Älä tee päätöksiä, jotka voivat hankaloittaa tilannettasi lisää.

Joudut tekemään kovasti työtä pientenkin tehtävien eteen. Joku kuitenkin huomaa taitosi ja ahkeruutesi, ja sinulle tarjoutuu uusia vastuullisia tehtäviä. Vältä kuitenkin ottamasta harteillesi liian monia töitä samanaikaisesti.

Vuosi on hyvä uuden yhteistyön aloittamiseen, ja se tulee tuomaan hyviä tuloksia. Valitse kuitenkin yhteistyökumppanisi tarkkaan.

Raha-asiat

Raha-asioissa sinun täytyy tehdä tärkeitä päätöksiä. Sinulla on lukuisia mahdollisuuksia kasvattaa tulojasi ja parantaa rahatilannettasi. Valitse niistä sinulle sopivin.

Jotkut kauriit onnistuvat panemaan rahaa hieman säästöön ja pystyvät siten varautumaan paremmin tulevaisuuteen. Joidenkin taas voi olla vaikea pitää kurissa haluaan antaa lahjoja itselleen ja muille. He eivät voi vastustaa kiusausta shoppailla ja saavat menemään kaiken rahan mitä tuleekin.

Terveys

Terveytesi ja energiatasosi ovat hyvät suurimman osan vuotta. Stressi voi kuitenkin vaivata sinua ja aiheuttaa fyysisiäkin sairauksia. Laadi itsellesi selkeät terveys- ja kuntotavoitteet, jotka sinun pitää saavuttaa ennen vuoden loppua. Ruokavalion muutos voi saada ihmeitä aikaan.

Haaveet

Sinä olet toiminnan ihminen. Sinä et pelkästään mieti ja haaveile, vaan osaat panna myös toimeksi. Sinun haaveistasi tulee totta.

Uudenvuodenlupaus: Tänä vuonna sinun kannattaa luvata itsellesi, että harkitset asioita tarkkaan, ennen kuin toimit. Liika impulsiivisuus on ennenkin vienyt sinut hankaluuksiin.

Lue myös:

    Uusimmat