Mainos

Kauppalehden Talouskanava avautui MTV3 Tekstikanavalla

Kauppalehden talousuutiset lisäävät nyt MTV3 Tekstikanavan uutistarjontaa. Tänä aamuna avautunut Kauppalehden Talouskanava sisältää mm. Kauppalehti Onlinen pörssi- ja korkokatsaukset, uusimmat toimialauutisten otsikot sekä osakekurssit ja rahamarkkinatiedot.

MTV3:n uutistoimitus poimii Talouskanavalle päivän tarjonnasta tärkeimmät talousuutiset ja huolehtii erityisesti etusivun tärkeimpien uutisotsikoiden ajantasaisuudesta. Kauppalehden Talouskanava on luettavissa MTV3 Tekstikanavan sivuilla 160-199. Uusi talouslehden sisällön ja teksti-tv:n yhdistävä palvelu on ainoa lajissaan Suomessa ja samalla laajin teksti-tv:ssä luettavissa oleva taloussivusto.

- Koko ajan päivittyvä Kauppalehden Online-aineisto sopii erinomaisesti MTV3 Tekstikanavan reaaliaikaiseen maailmaan. Tämä on luonnollinen jatko yhteistyölle, jota MTV3 ja Kauppalehti ovat jo tehneet Kauppalehden toimittamissa Talousuutiset -lähetyksissä sekä Tekstikanavan pörssiosiossa. Uusi Talouskanava täydentää tv-uutisten tarjontaa entistä laajemmilla talousuutisilla ja pörssitiedoilla vuorokauden ympäri, kertoo johtaja Timo Kiiskinen MTV Interactivesta.

- Kauppalehden Talouskanava teksti-tv:ssä vahvistaa edelleen Kauppalehden monimediastrategiaa. Haluamme tuoda luotettavan taloustiedon saataville ajasta ja paikasta riippumatta kaikkiin mahdollisiin kanaviin. Talouskanava laajentaa sisältöpalvelujemme seurantamahdollisuuksia ja tuo uusia kohderyhmiä palvelujemme pariin, sanoo Kauppalehden tuotekehityksestä vastaava apulaisjohtaja Markku Kiuru.

Tekstikanavan talousuutisia on seurannut säännöllisesti tai silloin tällöin 284 000 ja pörssitietosivuja 158 000 15-74-vuotiaista suomalaista. Koko MTV3 Tekstikanavalla on päivittäin 1,2 miljoonaa käyttäjää.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.