Kauniita vai liian erikoisia? Nämä Golden Globe -asut jakoivat mielipiteitä

Muun muassa Julia Roberts oli valinnut ylleen erikoisen iltapuvun.

Golden Globe -gaalassa nähtiin taas tänä vuonna mitä kauneimpia pukuja ja uskaliaita vaatekokeiluja. Mukaan mahtui myös asuja, jotka jakoivat mielipiteitä. Esimerkiksi Julia Robertsin paitapuseromainen iltapuku herätti hämmennystä. Katso kuvat keskustelua herättäneistä asuista!

Kelly Osbournen, 29, musta iltapuku ei ehkä ollut tähdelle kaikista parhain valinta. Asu on varovainen ja hiukan tylsähkö, mitä ei olisi odottanut räväkältä naiselta.

Julia Roberts, 46, saapui Golden Globe -gaalaan iltapuvussa, jonka yläosa muistutti kauluspaitaa. Roberts ei ollut ainoa, joka yhdisteli arkivaatteita juhlaeleganssiin, sillä Emma Watson yhdisti legginsit iltapukuunsa. oli onnistunut, mutta Robertsin asu ei yllä samalle tasolle.

Kauniin Sandra Bullockin, 49, asu herätti sekä ihastusta että ihmetystä. Mustaa, vaaleansinistä ja -punaista yhdistellyt puku olisi ehkä ollut onnistuneempi täysipitkällä helmalla.

Paula Pattonin, 38, valkoinen iltapuku oli näyttävä, mutta puvun mahtipontinen koriste näytti hiukan irralliselta. Koriste tuli myös niin korkealle, ettei tähti voinut juuri kääntää päätään koristeen suuntaan.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat