Kauniit ja rohkeat -tähti Katherine Kelly Lang, 57, julkaisi hämmästyttävän bikinikuvan – fanit ihmettelevät naisen nuorekasta vartaloa

Kauniit ja rohkeat -tähti Katherine Kelly Lang julkaisi Instagram-tilillään bikinikuvan, joka herättää faneissa hämmennystä.

Kauniit ja rohkeat -sarjassa Brooke Logania näyttelevä Katherine Kelly Lang, 57, säteilee bikineissä uudessa Instagram-otoksessaan.

Kuvassa upea näyttelijä nojaa mustissa bikineissä valkoista seinää vasten. Tähden vartalo vaikuttaa todella nuorekkaalta ikäisekseen.

– Kuka on valmiina kesään? Näyttelijä kirjoittaa kuvan yhteydessä. 

Kuva on saanut runsaasti ylistäviä kommentteja näyttelijän seuraajilta. Suurin osa kommentoijista hehkuttaa tähden upeaa vartaloa.

– Näytät upealta. Paljon paremmalta kuin minä 29-vuotiaana. Mikä on salaisuutesi? Onko sinulla jotain erityistä ruokavaliota tai kuntokuuria? fani hämmästelee.

Joukkoon mahtuu myös epäilijöitä. Osa seuraajista uskoo kuvan olevan vahvasti käsitelty.

– 100 prosenttia photoshoppia, epäillään.

– Olemme kaikki valmiina photoshoppiin ja muihin applikaatioihin, jotka auttavat muokkaamaan luontoäitiä, kuvan yhteydessä kirjoitetaan.

Katherine Kelly Lang tunnetaan Brooke-hahmostaan, joka on Eric Forresterin ohella ainoa hahmo, joka on ollut mukana sarjassa sen alusta saakka.

Eric Forresterin roolia näyttelee John McCook. Kauniit ja rohkeat on ilmestynyt Yhdysvalloissa vuodesta 1987 saakka ja Suomessa sarjaa alettiin esittää vuonna 1992.

 

Lue myös:

    Uusimmat