Kaunarit-Taylorin uusi näyttelijä kertoo rooliinsa liittyvistä paineista: "Sen lisäksi, että Brooke-fanit kertovat vihaavansa sinua..."

Kaunarit-tähti Krista Allen kertoo Mia Ehrnroothille, miksei heidän pukuhuoneissaan ole sänkyjä:"...täällä olisi niin paljon seksiä" 7:50
Kaunarit-tähti Krista Allen kertoo Mia Ehrnroothille, miksei heidän pukuhuoneissaan ole sänkyjä: "...täällä olisi niin paljon seksiä"

Krista Allen on kolmas näyttelijä, joka esittää Kaunareiden Tayloria.

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth vieraili hiljattain Kauniit ja rohkeat -yhdysvaltalaissaippuasarjan kuvauspaikalla Los Angelesissa. Vierailullaan näyttelijä pääsi muun muassa tutustumaan Kaunarit-studioon, seuraamaan sivusta erään suuren kohtauksen kuvauksia ja jututtamaan sarjan tähtiä.

Yksi Ehrnroothin jututtamista Kaunarit-tähdistä oli Taylor Hayesin saappaisiin uutena näyttelijänä hypännyt Krista Allen.

Allen on Kaunarit-historian kolmas Tayloria esittävä näyttelijä. Ennen Allenia rooleissa nähtiin Sherilyn Wolter (1990) sekä Hunter Tylo (1990–2019). Allen aloitti Taylorin roolissa vuonna 2021.

Katso alla olevalta videolta kooste Ehrnroothin Kaunarit-vierailusta. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth vieraili Kaunarit-studiolla – katso koostevideo 14:10

Näyttelijä kertoi Ehrnroothille, että Taylorin saappaisiin hyppäämiseen liittyi tietynlaisia paineita.

– Taylor on ollut sarjassa noin 32 vuotta, ja hänellä on valtava, ihaileva ja lojaali fanikunta. Yllättäen ilmoitetaankin, että meillä on uusi Taylor. Se oli vaikeaa joillekin, Allen valotti.

– Sen lisäksi, että Brooke-fanit kertovat vihaavansa sinua, niin myös Hunterin, alkuperäisen Taylorin superfanit haluavat sinut ulos. Mutta minusta tuntuu, että olen voittanut suurimman osan heistä puolelleni, lukuun ottamatta Brooke-faneja, hän kertoi.

Allen intoutui myös muistelemaan ensimmäistä kuvauspäiväänsä Kaunareissa.

– Minulla oli kamala peruukki. Kamala peruukki, joka oli vain heitetty päälleni ja oli ihan hullun outo, eikä meikkini ollut kunnossa. Meillä oli kuvaukset, ja ensimmäinen kohtaukseni oli Ridgen kanssa, enkä ollut vielä tavannut häntä, hän muisteli.

Katso yllä olevalta videolta, miten Taylor vitsaili siitä, ettei studiolla ole sänkyjä näyttelijöile.

Lue myös:

    Uusimmat